Noi birouri ale Rockwell Automation in Romania si Ungaria


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noi birouri ale Rockwell Automation in Romania si Ungaria


Rockwell Automation, cea mai mare companie de automatizari industriale din lume, isi va extinde activitatile din centrul si estul Europei, prin noile birouri din Romania (la Bucuresti) si Ungaria (la Budapesta).

rockwell automation, automatizari industriale

Ambele birouri vor avea detasati profesionisti cu experienta in aceasta indrustrie, pentru a-i ajuta pe clientii companiei americane sa investeasca inteligent intr-o modalitate de manufacturare automatizata, ce isi va dovedi eficienta ani la randul.


Reto Berner, director de vanzari EMEA la Rockwell Automation sustine ca “scopul nostru este acela de a ne sustine clientii sa devina si sa ramana competitivi la nivel global. Acest lucru se intampla si prin faptul ca-i ajutam sa treaca la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numarul unu al industriilor si tarilor de pe intreg globul”.

Decizia plasarii a doua noi birouri in Romania si Ungaria vine ca raspuns al activitatilor in continua ascensiune ale companiei, care pana acum au fost coordonate de la Praga. Pentru Rockwell Automation cele doua piete sunt cu atat mai importante cu cat asa pot sustine si mai bine industriile manufacturiere in baza relatiei cu partenerii pe care ii au.

Reto Berner, director de vanzari EMEA la Rockwell Automation completeaza ca decizia vine mai ales pentru ca “factorii economici si politici pun presiune asupra companiilor globale sa devina mai competitive si, la nivel international, guvernele si-au dat seama ca manufacturarea este un contributor considerabil la Produsul Intern Brut si ca este extrem de important ca natiunile sa fie competitive”.


Viziunea de a deschide noi birouri in Europa Centrala si de EST, precum si strategiile tehnologice sunt importante pentru companiile ce se concentreaza pe progresul strategiilor lor. The Connected Enterprise este viziunea Rockwell Automation de a conecta informatia de la nivelul fabricii cu restul organizatiei pentru realizarea obiectivelor multor afaceri.


Tot Reto Berner, director de vanzari EMEA la Rockwell Automation, sustine ca "extinderea in Romania si Ungaria face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune".
 

DESPRE ROCKWELL AUTOMATION

Rockwell Automation este liderul mondial in automatizari industriale, care au ca scop cresterea productivitatii.


Aceasta a fost fondata in anul 1903, de catre Lynde Bradley si dr. Stanton Allen, cu un capital de doar 1.000 de dolari. Institutul Ethisphere a numit-o, in 2014, "una dintre cele mai etice companii din lume".


In momentul actual, Rockwell Automation isi are sediul in Milwaukee (statul Wisconsin), are peste 22.000 de angajati si afaceri anuale medii de cel putin 6 miliarde de dolari.

 
27/06/2016 - Acest articol a fost citit de 2374 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 19 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Standard Plastica Tehnic: Proiectare si...
Phoenix Contact lanseaza prima aplicatie pentru...
ABB lanseaza noul sau website interactiv in...
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
Platforma Energy University a Schneider...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric