Platforma Energy University a Schneider Electric ofera un program online de certificare in domeniul centrelor de date


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Platforma Energy University a Schneider Electric ofera un program online de certificare in domeniul centrelor de date


Schneider Electric lanseaza programul online de certificare Data Center Certified Associate (DCCA) in cadrul Energy UniversityTM, o platforma educationala online, in domeniul managementului energiei.

schneider electric

Acest program îi ajuta pe profesionistii centrelor de date sa fie la curent cu temele de actualitate, tendintele si practicile din industrie care le pot îmbunatati nivelul de calificare si de credibilitate.

Programul DCCA cuprinde 14 cursuri care ofera cunostinte fundamentale relevante pentru proiectarea sau modernizarea centrelor de date, inclusiv informatii referitoare la alimentarea cu energie electrica, climatizare, rack-uri, cablare, protectie împotriva incendiilor, management si securitate fizica. Fiecare curs poate fi parcurs în mai putin de ora si este dezvoltat astfel încât sa-l ghideze pe utilizator în pregatirea examenului DCCA. Dupa finalizarea tuturor cursurilor, utilizatorul poate sustine examenul, care era pâna acum disponibil doar într-un centru fizic de testare, prin intermediul contului sau de pe platforma Energy University. Certificarea ofera un standard global de determinare a nivelului de cunostinte ale unei persoane în materie de proiectare, construire si operare a centrelor de date.

„Exista, la nivel global, o cerere ridicata de specialisti bine pregatiti în centre de date, iar provocarile din aceasta industrie în ceea ce priveste dimensiunile, infrastructura si managementul centrelor de date evidentiaza valoarea acestei certificari”, a declarat Michelle Souza, Program Manager Energy University în cadrul Schneider Electric. „Energy University ofera o modalitate inteligenta si convenabila de a extinde gama de aptitudini si de a îmbunatati performantele la locul de munca prin certificari pentru profesionistii din industrii precum centrele de date, managementul energiei si altele.

Programul educational general, initiat odata cu lansarea platformei Data Center University în 2006, a oferit, pâna acum, cursuri în domeniul eficientei energetice profesionistilor din 165 de tari, în 13 limbi. În prezent, Energy University are peste 350.000 de utilizatori la nivel mondial si peste 500.000 de cursuri au fost finalizate în cadrul platformei.

Programul de certificare online DCCA este deja al doilea examen de calificare disponibil prin intermediul platformei Energy University. În octombrie 2012, Energy University a lansat examenul Professional Energy Manager (PEM), în parteneriat cu Institutul de Profesionisti în Energie din SUA (Institute of Energy Professionals – IEP), pentru a le oferi persoanelor interesate de acest domeniu oportunitatea de a obtine o acreditare în sectorul de management al energiei, aflat în continua dezvoltare. De la lansare, peste 60 de profesionisti din 26 de tari au fost certificati prin intermediul acestui program.

Cursurile Energy University sunt disponibile, la cerere, în orice moment, la MyEnergyUniversity.com. Pentru mai multe informatii despre Schneider Electric sau despre solutiile sale integrate, puteti vizita site-ul companiei.

Despre Schneider Electric

Companie specializata la nivel global în managementul energiei, cu operatiuni în mai mult de 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinând pozitii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor în constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si în domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 150.000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, fiabila, eficienta, productiva si verde, realizând venituri din vânzari în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constanta de a ajuta persoanele si organizatiile „sa profite la maximum de resursele energetice”.

 
20/03/2014 - Acest articol a fost citit de 3596 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Emerson face angajari la Cluj si Oradea
Germania intentioneaza sa interzica extractia...
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania...
Software de optimizare reduce consumul...
Piata globala de automatizari si control...
Stirile urmatoare
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
ABB lanseaza noul sau website interactiv in...
Phoenix Contact lanseaza prima aplicatie pentru...
Standard Plastica Tehnic: Proiectare si...
Noi birouri ale Rockwell Automation in Romania...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric