Emerson face angajari la Cluj si Oradea


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson face angajari la Cluj si Oradea


Grupul american Emerson pune la bataie 500 de locuri noi de munca anul acesta, pentru fabricile din Cluj-Napoca si Oradea, pastrandu-si astfel cadenta recrutarilor din ultimul an.

emerson

"Vrem sa mai angajam înca 500 de oameni în acest an, atât pentru campusul din Cluj, dar si la Oradea, unde din aprilie vom demara lucrarile de constructie ale noii fabrici Emerson", a declarat pentru ZF Transilvania Calin Banciu, general manager Emerson din România.

 

Grupul american Emerson a anuntat in toamna anului trecut ca intentioneaza sa isi extinda capacitatea de productie din Romania investind circa 50 mil. euro, "într-un centru de productie si suport în Oradea". Proiectul americanilor presupune crearea, la Oradea, a 1.500 de noi locuri de munca în urmatorii ani.


Concomitent cu dezvoltarea proiectului din Oradea, Emerson continua si extinderea capacitatii de la Cluj printr-o investitie de 15 mil. euro. Compania a demarat deja lucrarile si urmeaza sa fie finalizate în octombrie. Proiectul consta in constructia unei noi cladiri (hala de productie si birouri), care va adauga 28.000 mp la cei 35.000 mp suprafata construita existenta.Potrivit unor informatii anterioare furnizate de conducerea Emerson, valoarea totala a investitiilor din parcul industrial Tetarom II va depasi 125 mil. euro la final. Produsele si serviciile furnizate de compania din Cluj sunt înglobate în proiecte dedicate în majoritate pietei din Europa de Vest.


Compania Emerson SRL, care se ocupa cu proiectarea si furnizarea de tehnologie si servicii de inginerie pe pietele industriale, cu sediu în Cluj-Napoca, a realizat în 2011 afaceri de 205,7 mil. lei (circa 49 mil. euro) si un câstig net de aproape 28,4 mil. lei (6,7 mil. euro).

 
06/03/2013 - Acest articol a fost citit de 3838 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 56 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Germania intentioneaza sa interzica extractia...
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania...
Software de optimizare reduce consumul...
Piata globala de automatizari si control...
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
Stirile urmatoare
Platforma Energy University a Schneider...
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
ABB lanseaza noul sau website interactiv in...
Phoenix Contact lanseaza prima aplicatie pentru...
Standard Plastica Tehnic: Proiectare si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric