Compania SYSCOM 18 aduce in Romania traductoarele de curent seria CTSR


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Compania SYSCOM 18 aduce in Romania traductoarele de curent seria CTSR


Liderul global pe piata solutiilor de masurare a parametrilor electrici, compania LEM, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, aduc in Romania traductoarele de curent din seria CTSR.

traductoarele de curent seria CTSR

Liderul global pe piata solutiilor de masurare a parametrilor electrici, compania LEM, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, aduc in Romania traductoarele de curent din seria CTSR, ale caror beneficii combina performantele functionale si de siguranta cu masurarea precisa a micilor curenti de scurgere c.a. si c.c.

„Compania LEM, pe care noi o reprezentam în România, se îndreapta tot mai mult catre sursele de energie regenerabila ale viitorului, prin controlul și siguranța în funcționare ale soluțiilor de astazi pentru captarea energiei solare. În acest sens, putem afirma ca, într-adevar, traductoarele din seria CTSR reprezinta alegerea de astazi pentru energia de mâine, oferind în același timp instalare ușoara pentru masurarea curentului rezidual mono și trifazat.”, declara reprezentanții Syscom 18.

 


Masurând doua game de curent nominal (0,3 și 0,6 ARMS), traductoarele CTSR pot fi montate pe circuit imprimat, având totodata o deschidere cu diametru mare, de 20,1 mm. Traductoarele prezinta atât o capacitate ridicata de supraîncarcare de pâna la 3300 A, cât și un nivel ridicat de izolare între circuitele primare și cele de masura, datorita distanțelor și cailor de conturnare de pâna la 11 mm. Operând de la o sursa de +5 Vc.c., traductoarele au o deriva redusa și opereaza de la – 40°C pâna la + 105°C.

 

Despre LEM:

Compania LEM este liderul global în livrarea de soluții inovative și de calitate destinate masurarii parametrilor electrici. Traductoarele de curent și tensiune marca LEM sunt folosite într-o gama extrem de extinsa și variata de aplicații pe piețele industriale, de tracțiune, energie și automatizari, auto. LEM este o companie globala cu aproximativ 1000 de angajați în lumea întreaga. Are unitați de producție în Geneva (Elveția), Copenhaga (Danemarca), Machida (Japonia), Beijing (China) și birouri regionale de vânzari aproape de locațiile clienților. Compania a fost listata SIX Swiss Exchange înca din 1986; simbolul de tranzacționare este LEHN.

 

Despre Syscom 18:


Înfiintata în 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din România. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de înalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti în România, Siria, Bulgaria, Kazakstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain, Algeria.

Contact:


Silvia Popescu
Specialist Relatii Publice SYSCOM 18 S.R.L.
Tel: 021 310 26 78
Mobil: 0731 039 044
silvia.popescu@syscom18.com

 
15/02/2013 - Acest articol a fost citit de 3232 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Software de optimizare reduce consumul...
Piata globala de automatizari si control...
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
Roboti industriali controlati de tablete...
Stirile urmatoare
Germania intentioneaza sa interzica extractia...
Emerson face angajari la Cluj si Oradea
Platforma Energy University a Schneider...
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
ABB lanseaza noul sau website interactiv in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric