Piata globala de automatizari si control industrial va ajunge la 47.57 miliarde pana in 2015


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Piata globala de automatizari si control industrial va ajunge la 47.57 miliarde pana in 2015


Potrivit unui raport intitulat, Global Industrial Automation Control Market 2011-2015, realizat de Research and Markets, piata globala de automatizari si control industrial va ajunge la 47.57 miliarde, pana in 2015.

automatizari industriale

Unul dintre factorii cheie care contribuie la aceasta crestere a pietei este externalizarea tot mai mare a proceselor de fabricatie catre regiunea APAC (regiunea Asia-Pacific). Piata globala de automatizari si control industrial a fost martora, de asemenea, unei dezvoltari tot mai mari a solutiilor integrate. Cu toate acestea, disponibilitatea limitata a fortei de munca calificate ar putea reprezenta o provocare pentru aceasta piata.

 

Furnizorii cheie care domina aceasta piata sunt: Siemens AG, ABB Ltd. si Honeywell International Inc.

 

Alti furnizori mentionati in acest raport: Emerson Electric Co., Invensys plc., General Electric Co., Schneider Electric Co., Yokogawa Electric Corp., Mitsubishi Electric Corp. si Omron Corp.

 

Comentand cu privire la raport, un analist de la echipa de Inginerie TechNavio a precizat:'' Integrarea solutiilor de automatizari industriale si control cu sistemele de management din fabrici este unul dintre tendintele cheie de pe piata. Pentru a optimiza operatiunile din fabrici, organizatii din intreaga lume au nevoie de solutii de automatizare si control, care pot fi integrate cu usurinta si in mod eficient cu operatiunile de fabricatie. De aceea, multi furnizori importanti au inceput sa ofere servicii suplimentare clientilor lor pentru a-i ajuta sa integreze cu usurinta solutii de automatizare si control cu sistemele de management din fabrici. Integrarea sistemelor de management din fabrici include diferite procese, cum ar fi procesul de control, procesul de electrificare, de distributie de curent si de gestionare a sistemelor. Aceste procese permit organizatiilor sa obtina informatii din toate partile fabricii intr-o locatie centrala, reducand rata de esec si imbunatatind procesul de luare a deciziilor.''

 

Potrivit raportului, multe fabrici si companii de productie hibride din Europa de Vest si America de Nord au inceput sa externalizeze procesele lor de fabricatie sau de asamblare in regiunea APAC. Disponibilitatea fortei de munca ieftina, regulamentele flexibile guvernamentale, precum si disponibilitatea usoara a unei forte de munca talentate, sunt unele dintre cele mai importante motive pentru externalizarea crescuta catre regiunea APAC. In consecinta, industria prelucratoare din regiunea APAC prezinta un potential urias de crestere, care, la randul sau, creeaza o cerere pentru diverse solutii de automatizari industriale si control, cum ar fi controlerul logic programabil (PLC), sistemul de control distribuit (DCS) si sistemul de fabricatie de executare (MES), in regiune. De asemenea, multi furnizori de automatizari industriale au inceput sa se concentreze asupra regiunii APAC, deoarece aceasta este in crestere, intr-un ritm mai rapid decat in alte regiuni.

 
16/01/2013 - Acest articol a fost citit de 2435 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 57 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
Roboti industriali controlati de tablete...
ABB doreste sa investeasca 23 milioane de...
Syscom 18 incheie un contract de 3 milioane de...
Stirile urmatoare
Software de optimizare reduce consumul...
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania...
Germania intentioneaza sa interzica extractia...
Emerson face angajari la Cluj si Oradea
Platforma Energy University a Schneider...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric