Germania intentioneaza sa interzica extractia gazelor de sist prin fracturare


ghidelectric.ro
Vineri, 1 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Germania intentioneaza sa interzica extractia gazelor de sist prin fracturare


Germania ar putea interzice extractia de gaze de sist prin fracturare - metoda de extractie a gazelor din depozite de roca anterior inaccesibile, prin injectarea de fluide sub presiune ce contin agenti chimici, a declarat ministrul mediului Peter Altmaier

extractie gaze de sist prin fracturare

Peter Altmaier, ministrul mediului din Germania, intentioneaza sa interzica extractia gazelor de sist prin fracturare, daca cercetarile stiintifice vor demonstra ca aceasta metoda este nociva.


Acesta a declarat ca pregateste o noua lege care prevede interzicerea completa a extractiei gazelor de sist în zonele cu rezerve de apa potabila, subliniind ca, în alte cazuri, legea va obliga autoritatile sa efectueze verificari cu privire la compatibilitatea din punct de vedere al mediului si utilizarea extractiei de gaze de sist prin fracturare.


Peter Altmaier este de parere ca, cel mai mare pericol il reprezinta vibratiile subterane, care însotesc procesul de extractie. De asemenea, ministrul german al mediului a subliniat ca, în SUA, gazele de sist sunt extrase de regula în zone desertice, iar în Europa câmpurile de astfel de gaze predomina în zonele dens populate.

 

Pe fondul controverselor privind metodele de extractie a gazelor de sist, Comisia pentru protectia mediului din parlamentul Lituaniei a propus suspendarea proiectului de prospectare a zacamintelor de gaze de sist pe teritoriul acestei republici baltice, conform DW.

 
18/02/2013 - Acest articol a fost citit de 2832 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania...
Software de optimizare reduce consumul...
Piata globala de automatizari si control...
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
Stirile urmatoare
Emerson face angajari la Cluj si Oradea
Platforma Energy University a Schneider...
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
ABB lanseaza noul sau website interactiv in...
Phoenix Contact lanseaza prima aplicatie pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric