ABB lanseaza noul sau website interactiv in Romania


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB lanseaza noul sau website interactiv in Romania


ABB Romania a finalizat recent noul sau website (www.abb.com.ro), realizat in conformitate cu noua platforma a Grupului ABB.

ABB

Noul website ofera o abordare diferita in ceea ce priveste arhitectura, modul prietenos de utilizare, cat si structura, acesta fiind mult mai atractiv si usor de utilizat. Mai mult decat atat, designul paginilor ofera utilizatorului posibilitatea navigarii cu usurinta prin intermediul telefoanelor, tabletelor sau computerelor, pastrandu-si nivelul si calitatea continutului.

“Prin intermediul noului website interactiv, atat clientii si partenerii nostri, cat si publicul general vor fi informati despre activitatea si realizarile ABB in Romania intr-un mod modern si atractiv.” – a mentionat Tomasz Wolanowski, Country Manager al ABB Romania.

Noile pagini sunt concepute intr-un mod deosebit astfel incat sa furnizeze informatii recente cu privire la business-ul, activitatile si serviciile ABB in Romania. Toate diviziile companiei sunt prezentate individual, impreuna cu informatii specifice locale.
 
ABB Romania furnizeaza solutii sigure si eficiente din punct de vedere energetic in domeniile generarii, transportului si distributiei energiei electrice cat si pentru cresterea productivitatii in cadrul operatiunilor industriale. Compania se afla in contact permanent cu nevoile clientilor sai, asigurand acces rapid si usor la intreaga gama de produse, servicii si solutii ABB, prin intermediul diviziilor prin care aceasta opereaza - Produse Energetice, Sisteme Energetice, Actionari si Automatizari si Produse pentru Joasa Tensiune.

ABB
este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 150.000 angajati.

 
30/07/2014 - Acest articol a fost citit de 2869 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 5 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
700 de locuri de munca disponibile pe noua...
Platforma Energy University a Schneider...
Emerson face angajari la Cluj si Oradea
Germania intentioneaza sa interzica extractia...
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania...
Stirile urmatoare
Phoenix Contact lanseaza prima aplicatie pentru...
Standard Plastica Tehnic: Proiectare si...
Noi birouri ale Rockwell Automation in Romania...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric