ABB doreste sa investeasca 23 milioane de dolari intr-o fabrica in Bulgaria


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB doreste sa investeasca 23 milioane de dolari intr-o fabrica in Bulgaria


ABB, una dintre companiile de top in domeniul ingineriei, intentioneaza sa investeasca 23 de milioane de dolari pentru a construi o fabrica in Bulgaria.

ABB

In timp ce Romania are nevoie de investitori ca de „apa” pentru a crea locuri de munca, se pare ca investitorii prefera sa investeasca mai degraba in Bulgaria, decat in tara noastra. ABB, una dintre companiile de top in domeniul ingineriei, intentioneaza sa investeasca 23 de milioane de dolari pentru a construi o fabrica in Bulgaria.

 

Ceea ce va deveni cea de-a doua fabrica ABB in zona Plovdiv, sudul Bulgariei, va functiona ca un furnizor intern pentru ABB de produse de control de tensiune medie si joasa. Cand va fi complet operationala aceasta fabrica va angaja aproximativ 600 de oameni.

 

Pentru Peter Simon, Country Manager al ABB in Bulgaria, aceasta investitie subliniaza valoarea Bulgariei ca o baza pentru productie eficienta. „Suntem incantati sa continuam dezvoltarea ABB in Bulgaria si sa aducem expertiza internationala si noi locuri de munca pentru regiune”, a declarat Peter Simon.

 

Noua unitate ABB va fi construita pe o suprafata de aproximativ 15 000 metri patrati si este programata sa fie operationala pana la sfarsitul anului 2013.

 

Aceasta este a doua investitie majora a ABB in regiunea Plovdiv. Prima investitie a fost in 2009 si a generat 700 de locuri de munca. ABB opereaza in Bulgaria prin intermediul a trei companii, in cinci locatii. Cele trei unitati de productie ABB se afla la Petrich, Sevlievo si Rakovski.

 

Noua fabrica va deveni cea de-a patra investitie in Bulgaria. Astfel ABB va avea un numar total de angajati de 1.800 in Bulgaria. Pe de alta parte, vocile din industrie „susotesc” ca ABB planuieste sa se retraga din Romania. Poate acesta este si motivul pentru care cei de la ABB doresc sa construiasca o noua fabrica in Bulgaria. Dar, de ce cei de la ABB au preferat Bulgaria in detrimentul Romaniei? Speram ca vom afla in curand.

 

ABB este specializata in tehnologii pentru energie electrica si automatizari care permit clientilor din industrie sa isi imbunatateasca performanta diminuand impactul asupra mediului. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 de tari si are aproximativ 145.000 de angajati.

 
11/12/2012 - Acest articol a fost citit de 2401 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Syscom 18 incheie un contract de 3 milioane de...
Piata globala HMI (Human Machine Interface) va...
GE: Conectarea operatiunilor industriale la...
Atentia sporita pentru eficienta energetica si...
Automatizarea devine tot mai mobila
Stirile urmatoare
Roboti industriali controlati de tablete...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
Piata globala de automatizari si control...
Software de optimizare reduce consumul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric