GE: Conectarea operatiunilor industriale la internet ar putea duce la castiguri de trilioane de dolari


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE: Conectarea operatiunilor industriale la internet ar putea duce la castiguri de trilioane de dolari


Un nou studiu realizat de General Electric arata ca operatiunile industriale conectate la internet pot conduce la castiguri de productivitate mari.

raport GE

In raportul „Industrial Internet: Pushing the Boundaries of Minds and Machines” se sustine ca permiterea masinilor conectate la internet sa comunice si sa opereze automat ar putea aduce 10-15 trilioane de dolari la productia economica globala.

 

„Securizarea chiar si a unei parti din aceste castiguri de productivitate ar putea aduce beneficii atat la nivel individual, cat si la un nivel mai larg al economiei”, a declarat economistul sef al GE, Marco Annunziata. Acesta este co-autorul raportului impreuna cu Directorul GE de Strategie si analiza globala, Peter C. Evans.

 

„Intregul potential al „internetului industrial” va fi simtit atunci cand cele trei elemente primare digitale – dispozitive inteligente, sisteme inteligente si automatizare inteligenta – se vor imbina in totalitate cu masini fizice, facilitati, flote si retele”, a adaugat Annunziata.

 

„Atunci cand se va intampla lucrul asta, avantajele unei productii marite, costurile mai mici si deseurile reduse se vor propaga in intreaga economie industriala.”

 

Potrivit raportului, combinand masini conectate la internet, diagnosticare, software si analiza s-ar elimina, de asemenea, sute de miliarde de dolari din timpul pierdut si resursele pentru a face operatiunile mai eficiente.

 

Autorii raportului au declarat ca un impact important ar putea fi in tehnicile de fabricatie „avansate”, dar economiile pot fi realizate, de asemenea, si in alte domenii, cum ar fi asistenta medicala, transport si energie.

 

Raportul complet il gasiti aici: ge.com/docs/chapters/Industrial_Internet.pdf .

 
28/11/2012 - Acest articol a fost citit de 2170 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
Atentia sporita pentru eficienta energetica si...
Automatizarea devine tot mai mobila
Nou record la atletism: un robot este mai rapid...
O noua tehnica de fracturare a sisturilor, fara...
Robotii, angajati cu calificare
Stirile urmatoare
Piata globala HMI (Human Machine Interface) va...
Syscom 18 incheie un contract de 3 milioane de...
ABB doreste sa investeasca 23 milioane de...
Roboti industriali controlati de tablete...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric