Piata globala HMI (Human Machine Interface) va valora 4,050 milioane de dolari, pana in 2017


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Piata globala HMI (Human Machine Interface) va valora 4,050 milioane de dolari, pana in 2017


HMI joaca un rol important in automatizarea industriala, permitand functionarea eficienta si monitorizarea dispozitivelor de productie esentiale. Cresterea in industria de automatizare a condus la cresterea cererii pentru aplicatii HMI.

HMI

Potrivit unui nou raport de cercetare a pietii, "Human Machine Interface (HMI) Market Global Forecast & Analysis (2012 -2017), By Product Type (Display Terminals, Industrial PC, Interface Software, Other Controls), Application & Geography", valoarea totala a pietei globale HMI este asteptat sa ajunga la 4,05 milioane de dolari pana in 2017, la o crestere anuala de 10.3% din 2012 pana in 2017.

 

Datorita necesitatilor tehnologice in crestere, automatizarea proceselor de fabricatie este in crestere in toate industriile si de aici si cererea sau nevoia de HMI (Human Machine Interface) este, de asemenea, in crestere. Piata HMI pentru aplicatii distincte este in crestere cu o rata mai mare decat cea a procesarii cererilor, datorita cresterii industriei auto, metalelor si mineritului, de ambalare si aviatie. Ceilalti factori cheie care actioneaza piata HMI includ cererea pentru eficienta sporita, o crestere ridicata a serviciilor software  potrivite pentru fiecare aplicatii si nevoia tot mai mare pentru securizarea datelor si hardware de incredere.

 

Raportul despre piata HMI separa piata globala in produse, aplicatii si geografie. Produsele sunt segmentate in terminale de afisare, PC-uri industriale si interfata software. Raportul ilustreaza venituri din diferite aplicatii industriale ale HMI: auto, metale si minerit, ambalaje, industria aerospatiala si de aparare, precum si de procesare a produselor alimentare si bauturi, asistenta medicala si industria de procesare a petrolului si gazelor. Geografia acopera America, Europa, Asia-Pacific si restul lumii. Raportul prezinta factorii de actiune, restrictiile si oportunitatile care modeleaza piata actuala si viitoare a HMI.
 

 
29/11/2012 - Acest articol a fost citit de 1791 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 24 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
GE: Conectarea operatiunilor industriale la...
Atentia sporita pentru eficienta energetica si...
Automatizarea devine tot mai mobila
Nou record la atletism: un robot este mai rapid...
O noua tehnica de fracturare a sisturilor, fara...
Stirile urmatoare
Syscom 18 incheie un contract de 3 milioane de...
ABB doreste sa investeasca 23 milioane de...
Roboti industriali controlati de tablete...
Piata de pompe centrifuge este gata sa...
Piata de roboti industriali cu sarcina utila...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric