Statia electrica de transformare ABB la Constanta


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Statia electrica de transformare ABB la Constanta


ABB a finalizat noua statie electrica 110/20 kV Tabacarie

Statia nou construita, pe baza unui concept inovator ABB de tip “URBAN”, este operationala din luna decembrie 2007

ABB a finalizat lucrarile la noua statie 110/20 kV Tabacarie al carei beneficiar este SC ENEL Distributie Dobrogea.

Statia de transformare, situata in Constanta, asigura alimentarea cu energie electrica a consumatorilor din Mamaia, in scopul furnizarii un surplus de energie electrica zonei Mamaia care se afla in plina dezvoltare.

Antreprenorul general al proiectului a fost ABB Romania, aceasta purtand intreaga responsabilitate pentru lucrarile de proiectare, constructii civile, montaj si punerea in functiune a statiei.

“Modelul creativ utilizat pentru statia Tabacarie demonstreaza o data in plus competenta ABB de a oferi clientilor sai solutii tehnologice de o inalta eficienta energetica, care conduc la economisirea energiei si protejarea mediului inconjurator” - a spus domnul Peter Simon, CEO al ABB Romania.

Statia 110/20 kV Tabacarie este una de tip “URBAN”, cu alimentare pe 110 kV din statia Constanta Centru si distributie pe 20 kV . Avantajul conceptului ABB de tip URBAN consta in faptul ca statia este localizata intr-o cladire, in acest mod reducandu-se spatiul utilizat, fata de cazul uneia clasice. In plus, acest tip constructiv reduce impactul vizual negativ, eliminand totodata si poluarea fonica.

Statia 110/20 kV este acum echipata cu echipamente ABB de ultima generatie provenind din Suedia, Finlanda si Cehia.

Caracteristicile specifice ale statiilor realizate de ABB sunt inalta fiabilitate a sistemelor utilizate, usurinta in exploatare, costurile reduse de mentenanta precum si beneficiile asupra protectiei mediului inconjurator.

ABB (www.abb.com) este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand peste 110 000 angajati.
 
18/03/2008 - Acest articol a fost citit de 4832 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 180 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile urmatoare
Investitii in in centrale electrice
Nou holding electric
Intrare pe piata energiei electrice ca...
Complexul Energetic Rovinari
Grupul italian ENEL va prelua cu drepturi...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric