Complexul Energetic Rovinari


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Complexul Energetic Rovinari


CE Rovinari a acordat unui consortiu lucrari de mediu de 150 milioane de lei

Producatie electricitate Complexul Energetic Rovinari "Cele trei firme au cumparat separat caietul de sarcini, dar au depus oferta comuna", a declarat, miercuri, directorul de investitii al CE Rovinari, Ion Pisc.

Romelectro, Energoconstructia si SAEM (care face parte din trustul Energomontaj) activeaza in sectorul constructiilor si montajului in sectorul energetic.

Contractul, care va fi semnat in prima parte a lunii aprilie, prevede constructia unui depozit de zgura si cenusa, precum si instalarea unui sistem de preparare, evacuare si transport al fluidelor dense catre unitatea de inmagazinare.

Lucrarile, finantate din fondurile proprii ale companiei, sunt estimate sa dureze 13 luni de la semnarea acordului.

Aceasta este a doua investitie de acest fel contractata de CE Rovinari in 2008, dupa un acord in valoare de 76 de milioane de lei atribuit in luna februarie, cu termen de livrare la sfarsitul lui martie 2009.

Potrivit lui Pisc, producatorul de energie controlat de stat a obtinut anul trecut un profit net de circa 100 de milioane de lei si are programate pentru acest an investitii de 250 milioane lei.

CE Rovinari este unul din cei mai importanti producatori de electricitate din Romania, avand o putere instalata de 1.320 MW, aproximativ cat cele doua reactoare nucleare functionale ale centralei de la Cernavoda.

Cele trei complexuri energetice din Oltenia - Craiova, Turceni si Rovinari - livreaza anual o treime din necesarul de energie la nivel national, de peste 60 TWh.

Sursa: Financiarul
 
04/04/2008 - Acest articol a fost citit de 4528 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 105 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Intrare pe piata energiei electrice ca...
Nou holding electric
Investitii in in centrale electrice
Statia electrica de transformare ABB la Constanta
Stirile urmatoare
Grupul italian ENEL va prelua cu drepturi...
Bursa de energie electrica
Noi distribuitori de electricitate
Vanzari microhidrocentrale
Uzina electrica Ravenswood vanduta la 1,8...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric