Uzina electrica Ravenswood vanduta la 1,8 miliarde euro


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Uzina electrica Ravenswood vanduta la 1,8 miliarde euro


National Grid vinde o centrala electrica pentru 1,8 miliarde euro

Centrala electrica Ravenswood Compania americana activa in sectorul utilitatilor publice, National Grid, a ajuns la un acord privind vanzarea uzinei electrice Ravenswood din New York catre transportatorul de gaze naturale TransCanada pentru suma de 1,8 miliarde euro, potrivit Bloomberg. National Grid doreste sa vanda aceasta utilitate pentru a obtine acordul autoritatilor americane privind achizitionarea firmei de utilitati KeySpan pentru suma de 4,6 miliarde euro.

Oficialii National Grid au declarat ca, in 2006, valoarea bruta a uzinei era de 800 milioane de euro, unitatea inregistrand venituri de 87 milioane de euro in 2006. Pretul actual de vanzare echivaleaza cu un cost de 740 de euro pentru fiecare MW, in comparatie cu 570, in cazul unei unitati care functioneaza pe baza de gaze naturale.

Pentru vanzarea Ravenswood trebuie obtinute aprobari guvernamentale, uzina de 2.480 MW furnizand mai mult de 20% din energia electrica a orasului New York.

“Aceasta achizitie va ajuta TransCanada, cel mai mare transportator canadian de gaze naturale, sa utilizeze mai bine reteaua sa de conducte”, a declarat Jeff Bodington, de la banca de investitii Bodington.

TransCanada, cu sediul in orasul canadian Calgary, are actiuni la uzine electrice cu o capacitate totala de 7.700 MW, situate in Canada si in SUA.

Compania detine generatoare in statele americane New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island si Vermont, potrivit site-ului firmei.

TransCanada a primit recent o propunere de la Royal Dutch Shell de a construi o uzina pentru prelucrarea gazelor naturale lichefiate aduse din import.

Citeste tot articolul in Business Standard
 
04/04/2008 - Acest articol a fost citit de 2958 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Vanzari microhidrocentrale
Noi distribuitori de electricitate
Bursa de energie electrica
Grupul italian ENEL va prelua cu drepturi...
Complexul Energetic Rovinari
Stirile urmatoare
Grupuri electrogene Elcos
Termocentrala electrica de ultima generatie la...
Investitii la Centrala Nuclearelectrica de la...
Centrala electrica de la Braila
Centrala electrica pe biomasa la Radauti
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric