Grupuri electrogene Elcos


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Grupuri electrogene Elcos


Grupurile electrogene Elcos sunt disponibile intr-o gama variata de puteri, de la 1 kVA la 3000 kVA si reprezinta solutia ideala pentru continuitatea alimentarii cu energie a consumatorilor din mediul casnic si industrial.

Grup Electrogen Elcos pune la dispozitia utilizatorilor sai urmatoarele game de grupuri electrogene:

Seria Echo (3kVA -15 kVA)

Seria de grupuri portabile Echo este echipata cu motoare diesel (Yanmar, Lombardini) sau pe benzina (Honda). Grupurile sunt disponibile atat in varianta cu pornire manuala cat si electrica. Ca accesorii, grupurile cu pornire electrica pot fi dotate cu panou de comanda automat si rezervor suplimentar de combustibil pentru cresterea timpului de autonomie. Caracteristicile de baza ale acestei serii sunt fiabilitatea, forma compacta si usurinta in utilizare.

Seria Zip Silent (1kVA - 15kVA)
             
Seria Zip Silent cuprinde grupuri electrogene silentioase, recomandate pentru continuitatea alimentarii cu energie in birouri, magazine si in scopuri casnice. Grupurile sunt echipate cu motoare diesel (Lombardini) sau pe benzina (Robin Subaru, Kohler) si se caracterizeaza prin robustete si usurinta in utilizare.
Seria Master Base/Master Silent (10 kVA - 630 kVA)

Grupurile electrogene Elcos din seria Master sunt disponibile in varianta deschisa (seria Master Base) sau in carcasa de insonorizare (seria Master Silent), fiind dotate cu panou de comanda manual/automat, sistem de preincalzire motor, regulator electronic (standard pentru grupurile peste 80 kVA), toba rezidentiala (pentru varianta Master Silent).

Grupurile electrogene Elcos beneficiaza de o varietate de accesorii: rezervoare suplimentare de mare capacitate, sisteme de reumplere automata a rezervorului jurnalier dintr-un rezervor suplimentar, sisteme de monitorizare si control de la distanta, kit de evacuare gaze arse, dubla insonorizare pentru o atenuare suplimentare a nivelului de zgomot etc.

Seria Big Master (760 kVA - 3000 kVA)- cuprinde grupuri electrogene configurabile la cerere, pentru aplicatii cu cerinte complexe.

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul productiei de grupuri electrogene, Elcos propune produse de inalta calitate, obtinute in urma cercetarilor si al studiului atent al schimbarilor din piata.

Sursa: SmartNews

Video:

Constructia celui mai simplu generator electric.

 
09/04/2008 - Acest articol a fost citit de 7303 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 418 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Uzina electrica Ravenswood vanduta la 1,8...
Vanzari microhidrocentrale
Noi distribuitori de electricitate
Bursa de energie electrica
Grupul italian ENEL va prelua cu drepturi...
Stirile urmatoare
Termocentrala electrica de ultima generatie la...
Investitii la Centrala Nuclearelectrica de la...
Centrala electrica de la Braila
Centrala electrica pe biomasa la Radauti
Investitii franceze in RAAN
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric