Echipamente electrice si Automatizari


ghidelectric.ro
Joi, 2 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2010

Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2010
Organizatorul Concursului National Electricianul Anului 2010 este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.
citeste tot articolul

Incepe inscrierea la examenul ANRE

Incepe inscrierea la examenul ANRE
In conformitate cu art. 29 si 31 din -Regulamentul pentru autorizarea electricienilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic-
citeste tot articolul

Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii se pregatesc de greva generala

Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii se pregatesc de greva generala
Cateva zeci de sindicalisti din domeniul energetic au pichetat ieri, timp de doua ore, sediul Prefecturii Hunedoara, din Deva, nemultumiti de faptul ca negocierile la noul contract colectiv de munca sunt tergiversate.
citeste tot articolul

Electricienii au cea mai mare stabilitate la serviciu

descriere Electricienii, electromecanicii si infirmierii au cel mai stabil loc de munca, potrivit unui studiu realizat recent. Media nationala de ocupare a unui post de catre un electrician este de 12 ani.
citeste materialul

Locuri de munca pentru inginerii romani, in strainatate

descriere Daca sunteti inginer si cautati un loc de munca aveti multe sanse sa gasiti unul in Norvegia sau in Germania. Aici puteti castiga un salariu de pana la 110.000 de euro brut pe an.
citeste materialul

Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012

descriere Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) a facut public -Regulamentul pentru autorizarea electricienilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic sesiunea Toamna 2012.
citeste materialul

Regulamentul Concursului National ''Electricianul Anului 2012 - SONEL''

descriere Organizatorul Concursului National "Electricianul Anului 2012 - SONEL" este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.
citeste materialul

Targ International Bucuresti

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric