Licitatie Transelectrica proiect Serbia


ghidelectric.ro
Miercuri, 12 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Licitatie Transelectrica proiect Serbia


Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica va selecta in luna iulie, prin licitatie, firma care va elabora, in urmatoarele 18 luni, documentatia pentru interconectarea sistemelor energetice ale Romaniei si Serbiei.

retele electrice inalta tensiune Transelectrica pregateste conectarea SEN cu cel al Serbiei

Compania va selecta, la 29 iulie, printr-o licitatia deschisa, firma care va elabora documentatia de proiectare pentru obtinerea avizelor si acordurilor pentru constructia unei linii electrice aeriene de 400 kV intre Romania si Serbia.

Costurile pregatirii documentatiei se ridica la 5,7 milioane lei, cu TVA inclus (1,5 milioane euro), se arata intr-un anunt al Transelectrica.

Proiectul presupune si trecerea la tensiunea de 400 kV a retelei Portile de Fier-Resita-Timisoara-Sacalaz-Arad.

Strategia companiei romanesti vizeaza extinderea atat in state membre ale Uniunii Europene, cat si in afara spatiului comunitar. Transelectrica gestioneaza reteaua electrica de transport, care cuprinde 77 statii de transformare si aproximativ 9.000 de kilometri de linii electrice de interconexiune.

Compania controlata de stat a anuntat, luna trecuta, ca va colabora cu holdingul austriac Verbund pentru dezvoltarea retelelor electrice de transport in sud-estul Europei in vederea cresterii nivelelor de securitate si alimentare cu energie.

Transportatorul de electricitate a obtinut in primul trimestru un profit net de 82,1 milioane lei (22,2 milioane euro), cu 93,7% mai mare fata de castigul din perioada similara a anului trecut, iar veniturile totale au avansat cu 38%, la 795 milioane lei (215,5 milioane euro).

 
Sursa: Financiarul.COM
 
09/06/2008 - Acest articol a fost citit de 4604 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 132 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Noua centrala nucleara Romana
Resurse romanesti de energie
Reactorul 1 Cernavoda in renovari
Investitii Electricite de France in Romania
Investitii termocentrala Mintia
Stirile urmatoare
Demisii manageri Gazprom
Uzina ruseasca de producere a plutoniului inchisa
Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti
Parc eolian in judetul Constanta
Reactoare nucleare in Statele Unite
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric