Noua centrala nucleara Romana


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noua centrala nucleara Romana


Francezii interesati de proiectul unei noi centrale nucleare in Romania

centrale nucleare Oamenii de afaceri francezi si-au manifestat interesul de a investi in tara noastra cerand premierului Calin Popescu-Tariceanu, aflat in vizita de lucru la Paris, detalii despre modul in care va evolua economia romaneasca in continuare.

"A trebuit sa fac fata unui tir de intrebari precise asupra unor probleme care nu sunt neaparat de nivelul prim-ministrului, dar mi-a facut placere. Am constatat din nou interesul unor companii de a investi in Romania si de a beneficia de avantajele economiei romanesti pentru dezvoltarea afacerilor si pe terte piete", a spus prim-ministrul, la finalul intalnirii cu presedinti ai unor companii franceze din domeniul lucrarilor publice, telecomunicatiilor, energiei, constructiilor, din sectorul bancar, organizata de Confederatia Intreprinderilor Franceze.

Premierul a precizat ca le-a furnizat oamenilor de afaceri informatii despre privatizarea Aeroportului "Henri Coanda", extinderea metroului bucurestean, modernizarea infrastructurii de transport, constructia unitatilor 3 si 4 ale centralei nuclear-electrice de la Cernavoda, proiectul unei noi centrale nucleare in Romania si despre extinderea pana la Constanta a liniei feroviare de mare viteza Paris-Budapesta.

Intrebat de presa daca oamenii de afaceri s-au interesat si de situatia politica, premierul a aratat ca intrebarile acestora au vizat preponderent teme economice si a amintit ca Romania, ca membru UE, garanteaza investitiile, potrivit principiilor economiei de piata.


Sursa: Financiarul.COM
 
06/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3463 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 65 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Resurse romanesti de energie
Reactorul 1 Cernavoda in renovari
Investitii Electricite de France in Romania
Investitii termocentrala Mintia
Investitii franceze in RAAN
Stirile urmatoare
Licitatie Transelectrica proiect Serbia
Demisii manageri Gazprom
Uzina ruseasca de producere a plutoniului inchisa
Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti
Parc eolian in judetul Constanta
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric