Demisii manageri Gazprom


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Demisii manageri Gazprom


Gazprom are din nou probleme cu angajatii din intreprinderile sale generatoare de energie electrica

Gazprom are din nou probleme cu angajatii din intreprinderile sale generatoare de energie electrica.

Peste 15 top-manageri si-au dat demisia, primind compensatii-record in Rusia, de 25,3 milioane dolari. Compania este amenintata acum de pierderi financiare, dar si de imagine.

Intrarea Gazprom ca actionar al companiei electrice OGK-2 a provocat scandal si plecarea a 16 dintre conducatorii societatii.

In ianuarie 2008, cand la OGK a aparut gigantul gazelor naturale, toti au semnat contracte pe trei ani, potrivit carora, in cazul parasirii locurilor de munca, au dreptul la asa-numita „parasuta de aur”, adica intre 24 si 36 de salarii lunare.

Pentru achitarea sumei, compania a fost nevoita sa apeleze la un credit. Un incident rusinos, au decretat la unison analistii.

Genul acesta de actiuni, au explicat ei, pot aduce mari prejudicii nu doar situatiei financiare a intreprinderii, dar si ratingurilor ei de investitii. Mai ales ca, listat la Bursa de la Londra, concernul Gazprom pregateste o noua operatiune IPO.

„Pentru companie, momentul este deosebit de penibil si comporta riscuri ascunse, pentru ca managerii au plecat fara sa predea dosarele de care se ocupau”, a constatat Aleksandr Selezniov, expert la Sobinbank.

De altfel, la OGK-2 a fost demarata o ampla verificare a activitatii vechii conduceri a companiei.

„Sa speram ca demisionarii nu au comis cine stie ce prostii”, nu au avut altceva de spus responsabilii Gazprom, care au, astfel, ocazia sa arunce „o privire prin buzunarele OKG”.

Oricum, pe langa toate celelalte necazuri, nu este exclus si un deficit de cadre: s-ar putea dovedi o misiune aproape imposibila gasirea numarului necesar de manageri.

Sursa: Financiarul.COM
 
13/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3345 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 68 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Licitatie Transelectrica proiect Serbia
Noua centrala nucleara Romana
Resurse romanesti de energie
Reactorul 1 Cernavoda in renovari
Investitii Electricite de France in Romania
Stirile urmatoare
Uzina ruseasca de producere a plutoniului inchisa
Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti
Parc eolian in judetul Constanta
Reactoare nucleare in Statele Unite
Taxele italiene pe castigurile companiilor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric