Forum energetic international la Chisinau


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Forum energetic international la Chisinau


Ministerul Economiei al Republicii Moldova, in cooperare cu Asociatia patronala Confindustria Moldova si Eastern Consulting, a organizat Forumul - Sectorul energetic in Republica Moldova: aspecte legale si oportunitati pentru investitii -

energie electrica

Scopul principal al acestui Forum energetic international a fost de a informa potentialii investitori straini despre cadrul normativ al Republicii Moldova in sectorul energetic, specificul pietei energetice si oportunitatile pentru investitorii straini.

 

Potrivit serviciului de presa al Ministerului Economiei, la eveniment au participat seful Delegatiei UE in Republica Moldova Dirk Schuebel, ministrul Economiei Valeriu Lazar, ambasadorul Italiei in Republica Moldova Stefano De Leo, directorul general ANRE Victor Parlicov, seful oficiului BERD Moldova Julia Otto, reprezentanti ai mediului bancar, academic, oameni de afaceri.

 

Evenimentul a fost axat pe o serie de obiective, cum ar fi: evidentierea aspectelor cadrului legislativ al sectorului energetic din Republica Moldova, incurajarea initiativelor si programelor de dezvoltare a sectorului energetic, promovarea proiectelor investitionale si crearea parteneriatelor de afaceri, inlaturarea barierelor normative pentru dezvoltarea sectorului.

 

Conform unor estimari sectorul eneregetic moldovenesc are nevoie de investitii de peste doua miliarde de euro. Or, circa 70 la suta din instalatiile din sector sunt invechite

 

Sursa: Adevarul

 
11/05/2012 - Acest articol a fost citit de 3246 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Putem crea lumina fara consum de energie!
Electroputere ramane concentrata pe echipamente...
Pe ce se cheltuiesc banii companiilor de stat...
Statia de transformare de la Dorohoi a fost...
O noua taxa in factura de energie electrica
Stirile urmatoare
Energie electrica din spatiul cosmic
Retehnologizarea statiei 400/110 Kv Brasov
Hidroelectrica, oficial in insolventa
Pe ce cheltuie Hidroelectrica 3 mld. lei anual
Care este viitorul industriei energetice
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric