Optimizati sistemele de testare cu NI Automated Test Outlook 2014


ghidelectric.ro
Vineri, 19 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Optimizati sistemele de testare cu NI Automated Test Outlook 2014


Inginerii si managerii pot folosi acest raport de analiza asupra unei game largi de industrii, pentru a profita de strategiile si cele mai bune practici de ultima ora, utile pentru optimizarea sistemelor de testare.

National Instruments

National Instruments a anuntat astazi lansarea articolului Automated Test Outlook 2014, ce evidențiaza rezultatele cercetarii companiei în cele mai recente tehnologii si metodologii de testare si masurare. Inginerii si managerii pot folosi acest raport de analiza asupra unei game largi de industrii, pentru a profita de strategiile si cele mai bune practici de ultima ora, utile pentru optimizarea sistemelor de testare.

 

 

Automated Test Outlook 2014 analizeaza urmatoarele repere:

 

 

Strategie de Business: Capacitate organizationala

 

Numarul inginerilor talentati ce dezvolta sisteme de testare este în scadere, iar managerii trebuie sa îmbunatateasca capacitatea organizationala printr-un proces de angajare mai inteligent, o mai buna integrare a noilor angajati si investitii mai mari în formarea acestora, pentru a avea o organizatie cu personal calificat si dotat corespunzator.

 

 

 

Arhitectura: Sisteme de testare monitorizate

 

Noile tehnologii ofera caracteristici avansate ale echipamentelor de testare, ajutându-i pe managerii de test sa monitorizeze starea sistemelor, reducând costurile si maximizând timpul de functionare.

 

 

Tehnologie de calcul: Cloud Computing

 

Modelele traditionale de testare limiteaza profitabilitatea, neasigurând echilibrul ideal dintre performante si costuri, sau scalabilitatea pe baza cererii efective de produse. Similar cu industria IT, tehnologia de calcul de tip cloud, aplicata în testarea automata, poate raspunde provocarilor tot mai mari din acest domeniu.

 

 

Software: Arhitecturi software scalabile pentru testare

 

Constrângerea de a livra sisteme de testare tot mai rapide, reconfigurabile, utilizând mai putine resurse, pozitioneaza strategiile bazate pe software și hardware reconfigurabil înaintea soluțiilor clasice, lipsite de flexibilitate. În aceasta direcție se recomanda platformele bazate pe software, pentru a maximiza longevitatea si scalabilitatea de-a lungul duratei de viata a unui produs în rândul noilor modele de produs.

 

 

Redefinirea notiunii de senzori

 

Numarul de senzori din produse a crescut în mod semnificativ, provocându-i pe managerii de test sa tina pasul cu noile tehnologii si sa se adapteze la aceasta nevoie din ce în ce mai mare. Managerii de test au nevoie de solutii de testare agile, pe care sa le poata schimba la fel de rapid ca si produsele cu senzori integrati ce fac obiectul testarii. 

 

Automated Test Outlook 2014 se bazeaza pe cercetari academice si industriale, forumuri de utilizatori si sondaje si recenzii ale consiliului consultativ al clientilor.

 

 

Mai multe detalii: http://www.ni.com/ato/

 

 

 

SC National Instruments SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I,
Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0 800 070 071
E-mail:
ni.romania@ni.com
romani.ni.com

 

 
25/03/2014 - Acest articol a fost citit de 2515 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
National Instruments – LabVIEW 2013 ii ajuta pe...
Renuntati la laborator: efectuati masuratori in...
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
National Instruments: Functii avansate in...
Stirile urmatoare
National Instruments redefineste sursele...
NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de...
NI remodeleaza instrumentatia cu o solutie...
LabVIEW 2014 imbunatateste experienta...
Continental Automotive reduce costul sistemelor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric