LabVIEW 2014 imbunatateste experienta achizitiei de date


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

LabVIEW 2014 imbunatateste experienta achizitiei de date


Noua versiune a platformei de dezvoltare software LabVIEW 2014 extinde capacitatile de achizitie, analiza si vizualizare a datelor.

LabVIEW 2014

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI), lider în furnizarea de solutii cu ajutorul carora inginerii si oamenii de stiinta pot sa raspunda celor mai mari provocari tehnice din lume, a anuntat lansarea mediului software pentru dezvoltare de sisteme LabVIEW 2014, nucleul platformei NI, ce dispune de componentele necesare pentru achizitia, analiza si vizualizarea datelor. LabVIEW 2014 standardizeaza modul în care utilizatorii dezvolta aplicații complexe uniformizând modul de programare pentru o diversitate de platforme hardware, prin reutilizarea aceluiasi cod si derularea acelorasi procese, oferind scalabilitate aplicatiilor pentru viitor. Astfel, se economiseste timp si bani, întrucât tehnologia avanseaza, cerintele evolueaza, iar presiunea legata de timpul de lansare pe piata devine din ce în ce mai mare.

 

„Cu ajutorul LabVIEW si al platformei hardware NI CompactRIO, cel mai mare distribuitor de utilitati din America de Nord a reusit sa implementeze solutii de descentralizare si distributie la costuri reduse, odata cu minimizarea riscurilor si a timpului de implementare. Prin intermediul acestei solutii, clientul poate sa achizitioneze, analizeze si vizualizeze datele pentru a lua decizii ce vizeaza îmbunatatirea stabilitatii retelei si optimizarea managementului de dezvoltare,” a declarat Bob Leigh, presedinte si CEO la LocalGrid Technologies.

 

De asemenea, LabVIEW 2014 simplifica procesul de achizitie a componentelor software, oferind pachete LabVIEW ce integreaza cele mai utile addon-uri specifice aplicatiilor precum: achiziții de date, testare automata, control embedded si monitorizare, sisteme de testare HIL (hardware-in-the-loop) si aplicații Real-Time. În plus,  LabVIEW 2014 ofera acces la platforme hardware de achizitie de date de ultima generatie precum sistemul robust si versatil CompactDAQ, platforma Real-Time CompactRIO, instrumentația definita software bazata pe platforma PXI Express si solutia software multifunctionala „all-in-one”, VirtualBench.  

 

 

 

LabVIEW 2014 include noi capabilitati menite sa optimizeze luarea deciziilor prin:

 

  • Tehnologia „DataFinder Federation” – Utilizatorii pot cauta date în mod intuitiv pe un drive local, în reteaua locala sau globala. 

     

  • Noi algoritmi – O implementare mai ampla a functiilor de analiza, adaugând fisiere de tip .m sistemului de operare NI Linux Real-Time si functii de inspectie vizuala pentru circuitele FPGA.

     

  • Data Dashboard pentru LabVIEW – Utilizatorii pot crea cu usurinta interfete grafice pentru platfomele mobile pentru vizualizarea datelor achizitionate si luarea deciziilor, fara a apela la expertiza unui dezvoltator de aplicatii mobile.

     

 

 

Cea mai recenta versiune a LabVIEW include 13 funcționalitați recomandate de catre utilizatori pentru optimizarea productivitatii în programare, oferta extinsa de training online pentru aplicatiile LabVIEW RIO incluse împreuna cu serviciul de software activ si noi instrumente în reteaua LabVIEW Tools Network, precum sistemul LabSocket. Acest sistem asigura acces de la distanta la aplicatiile LabVIEW din browserele web de tip desktop, sau mobile, fara a fi nevoie de plug-in-uri pentru browser sau de un run-time engine de partea clientului.

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I,
Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0 800 070 071
E-mail:
ni.romania@ni.com
romani.ni.com
 
02/09/2014 - Acest articol a fost citit de 3128 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
NI remodeleaza instrumentatia cu o solutie...
NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de...
National Instruments redefineste sursele...
Optimizati sistemele de testare cu NI Automated...
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
Stirile urmatoare
Continental Automotive reduce costul sistemelor...
NI: Senzori si Masuratori Industriale ľ teorie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric