National Instruments redefineste sursele programabile de tensiune si unitati de masura (SMU) prin viteza, densitate si flexibilitate sporita


ghidelectric.ro
, 13 Octombrie 2024
Ne gasiti si pe:            

National Instruments redefineste sursele programabile de tensiune si unitati de masura (SMU) prin viteza, densitate si flexibilitate sporita


Noul NI PXIe-4139 asigura o rata de esantionare de 100 de ori mai rapida, cu o densitate de canale de cel putin doua ori mai mare decat cea a instrumentelor traditionale.

NI PXIe-4139

National Instruments anunta lansarea sursei programabile de tensiune (SMU) NI PXIe-4139, un nou modul NI de înalta performanta, ce aduce un plus de valoare portofoliului existent de SMU-uri. Acest modul poate reduce costul total de testare si timpul de lansare pe piata pentru inginerii de test dintr-un spectru larg de domenii specializate, de la semiconductori si industria auto, pâna la electronica de larg consum. 

 

 

„Cu ajutorul modulului NI PXIe-4139, inginerii si oamenii de stiinta beneficiaza de limite extinse în materie de curent și tensiune (IV), inclusiv o gama larga de capacitati de functionare în impulsuri (pulsing) de pâna la 500W si o sensibilitate de pâna la 100 fA, pentru testarea unei mari varietati de dispozitive cu ajutorul unui singur instrument”, a declarat Luke Schreier, senior group manager de sisteme de testare la National Instruments. „Caracterul compact al modulului NI PXIe-4139 este de asemenea foarte important. Acesta poate reduce în mod semnificativ dimensiunea sistemului în comparatie cu SMU-urile traditionale.”

 

 

Modulul NI PXIe-4139 integreaza tehnologia NI SourceAdapt pentru a permite inginerilor sa adapteze raspunsul optim SMU la orice tip de sarcina, prin personalizarea buclei de control SMU. Acest lucru protejeaza dispozitivele ce fac obiectul testelor si îmbunatateste stabilitatea sistemului. În plus, SMU-ul de precizie NI PXIe-4139 poate efectua masurari la 1,8 MS/s, adica de pâna la 100 de ori mai rapid decât SMU-urile traditionale. Acest lucru contribuie la reducerea timpului de testare si permite inginerilor sa vizualizeze comportamentul dispozitivului în regim tranzitoriu, fara utilizarea unui osciloscop extern.

 

 

„O redefinire a instrumentatiei este indispensabila pentru a tine pasul cu complexitatea din ce în ce mai mare a electronicii moderne,” a declarat Schreier. „Tehnologia SourceAdapt, combinata cu beneficiile inerente ale instrumentatiei modulare PXI si ale platformei software de dezvoltare de sisteme NI LabVIEW, ofera inginerilor un avantaj competitiv în materie de reducere a timpului de testare si protejare a dispozitivelor supuse testelor.”

 

 

 

Caracteristici:

 

·        Sensibilitate de masurare a curentului de 100 fA: caracterizeaza cu precizie dispozitivele bazate pe semiconductori de înalta performanta.

 

·        Rata de esantionare de 1,8 MS/s: permite vizualizarea formei de unda atunci când dispozitivul este în regim tranzitoriu, fara utilizarea unui osciloscop extern.

 

·        Pâna la 17 canale SMU într-un rack 4U de 482,6 mm (19 inch ): minimizeaza amprenta sistemelor de testare cu un numar ridicat de canale.

 

·        Tehnologie SourceAdapt: reduce perioada tranzitorie pentru optimizarea timpilor de testare si pentru protejarea dispozitivelor supuse testelor împotriva supracresterilor (overshoots) si oscilatiilor, chiar la sarcini inductive sau capacitive mari.

 

 

Pentru a afla mai multe despre dispozitivele SMU de la NI, accesați www.ni.com/smu.

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL

 

B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I,
Cluj Napoca, CP 400228

 

Tel.: 0 800 070 071
E-mail:
ni.romania@ni.com
romani.ni.com

 

 
04/04/2014 - Acest articol a fost citit de 2474 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Optimizati sistemele de testare cu NI Automated...
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
National Instruments – LabVIEW 2013 ii ajuta pe...
Renuntati la laborator: efectuati masuratori in...
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
Stirile urmatoare
NI lanseaza urmatoarea generatie a clasei de...
NI remodeleaza instrumentatia cu o solutie...
LabVIEW 2014 imbunatateste experienta...
Continental Automotive reduce costul sistemelor...
NI: Senzori si Masuratori Industriale – teorie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric