In 2015 facem afaceri organizate: bugete mici, contacte tergetate si contracte profitabile


ghidelectric.ro
Joi, 5 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

In 2015 facem afaceri organizate: bugete mici, contacte tergetate si contracte profitabile


Anul 2015, un nou pas pentru fiecare dintre Dumneavoastra, o noua provocare pentru afacerile pe care le derulati: cu deciziile potrivite, anul 2015 poate fi anul Dumneavoastra de succes rasunator. Ghidelectric.ro va sta alaturi.

ghidelectric

Ne uitam in urma si ne dam seama ca am depasit momente critice impreuna, o economie de piata oscilanta si o putere de cumparare scazuta alarmant. Dar in cativa ani lucrurile si-au revenit incet si sigur, iar in momentul de fata business-ul in Romania a dobandit noi criterii de referita: eficientizare maxima a vanzarilor, fara risipa de resurse si cresterea vanzarilor catre clientii mici si constanti, concomitent cu mentinerea relatiilor fata de marii consumatori.


Care este raspunsul reusitei in business in 2015? Nimeni nu poate raspunde cu exactitate, cu atat mai mult cu cat fiecare companie are specificatii proprii. Puteti insa sa incercati sa gasiti instrumentele care sa aduca companiei Dumneavoastra un succes mai mare decat ati inregistrat anul trecut.


1. Ce cauta furnizorii si consumatorii?
Cauta ce ii intereseaza, pe domeniul lor, acolo unde au cele mai multe sanse sa-si rezolve problema rapid, sigur, eficient.

2. Unde cauta furnizorii si consumatorii?
Cauta acolo unde le este mai usor: pe internet.

3. Cum aleg furnizorii si consumatorii?
Aleg dupa seriozitatea site-ul pe care l-au accesat, dupa numarul mare de companii din domeniul lor, listate pe site-ul respectiv, dupa numarul mare de produse si servicii pe care le prezinta site-ul respectiv, dupa faptul ca acel site este permanent actualizat si in dialog cu piata activa din industrie, garantie a solutionarii cererii lor, rapid, sigur, eficient.

Asadar, unul dintre instrumentele succesului in 2015, este Ghidelectric.ro.


O idee constant intalnita la nivel de management, in companiile in care activam, este cu siguranta aceasta: nu renuntam la marketing, ne reducem si reorganizam atent bugetul si alegem doar acele actiuni care merg la tinta. Pe scurt: cat mai ieftin si cat mai eficient.


Raspunsul cert la aceasta cerinta ramane: Ghidelectric.ro.

 

Care sunt atuurile noastre?
1. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva

2. Portalul Ghidelectric.ro este dedicat in special domeniilor ECHIPAMENTE ELECTRICE si AUTOMATIZARI, dar si domeniilor conexe acestora, cum ar fi: domeniul energetic, electronica industriala, echipamente de masura si control, echipamente de protectie, inginerie, iluminat si chiar constructii

3. Ghidelectric.ro este o baza de date de companii, produse si servicii din industrie, unde sunt inscrisi marii jucatori ai domeniului.

Companiile isi pot intalni in paginile Ghidelectric.ro partenerii si concurentii, isi pot crea un profil de companie, isi pot promova produsele si serviciile, pot posta anunturi si articole, comunicate de presa, pot accesa cereri de oferta.


Cu cat produsele Dvs. sunt prezente in numar cat mai mare in paginile Ghidelectric.ro, cu atat veti beneficia de un grad crescut de vizibilitate in internet, prin link-uri aplicate. Astfel veti castiga organic si o pozitie mai buna pentru site-ul propriu, la cautarile in Google.

 


Daca nu sunteti activi in piata, concurentii Dumneavoastra vor castiga mai rapid increderea consumatorilor, contracte cu acestia si constanta in business.

Trebuie sa fiti Prezenti si Activi pe Ghidelectric.ro, pentru ca cei mai importanti sunt aici, in paginile portalului nostru. Informatii suplimentare si oferte de pret puteti optine pe email.


Va asteptam pe Ghidelectric.ro!

Email: contact@ghidelectric.ro
Tel: +40721 256 343

 
06/01/2015 - Acest articol a fost citit de 3696 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 46 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
General Electric: Diviziile industriale au...
Ce este esential pentru ca Business-ul tau sa...
Tramvaiul romanesc realizat de Siemens va fi...
Recolamp: 520 de tone de deseuri de echipamente...
A fost lansat site-ului www.cabluriflexibile.ro
Stirile urmatoare
Brady: Identificati orice cablu sau componenta
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric