Brady: Identificati orice cablu sau componenta


ghidelectric.ro
Joi, 26 Mai 2022
Ne gasiti si pe:            

Brady: Identificati orice cablu sau componenta


Ca profesionist in instalatii, cunoasteti dificultatile ridicate de cablurile si componentele neidentificate. Etichetele de identificare profesioniste elimina aceste frustrari si va sporesc eficienta activitatii.

imprimanta etichete portabila Brandy

Cu o imprimanta portabila Brady puteți tipari orice eticheta de care aveți nevoie la fața locului în doar câteva secunde, inclusiv etichete ștanțate și personalizate.

 

O soluție flexibila pentru identificarea cablurilorEtichetele cu înfașurare, multicolore, prevazute cu un adeziv de calitate sunt cea mai popular soluție pentru identificarea profesionista a cablurilor și firelor. Textul sau codul de identificare poate fi imprimat de mai multe ori pe fiecare eticheta, permițând vizibilitatea informațiilor la 360°. Foarte frecvent, etichetele cu înfașurare și autolaminare sunt utilizate pentru durabilitate și lizibilitate suplimentara. Brady ofera etichete cu autolaminare și cu înfașurare într-o mare diversitate de culori, atât ștanțate, cât și în role continue, toate imprimabile la fața locului cu o imprimanta mobila Brady.

 

Etichetele cu înfașurare, multicolore, prevazute cu un adeziv de calitate sunt cea mai popular soluție pentru identificarea profesionista a cablurilor și firelor. Textul sau codul de identificare poate fi imprimat de mai multe ori pe fiecare eticheta, permițând vizibilitatea informațiilor la 360°. Foarte frecvent, etichetele cu înfașurare și autolaminare sunt utilizate pentru durabilitate și lizibilitate suplimentara. Brady ofera etichete cu autolaminare și cu înfașurare într-o mare diversitate de culori, atât ștanțate, cât și în role continue, toate imprimabile la fața locului cu o imprimanta mobila Brady.

 

Identificare transferabilaEtichetele tubulare sunt o soluție de identificare transferabila, de mare durabilitate și putere adeziva. Glisați-le pe cabluri înainte de terminații. Dupa terminația cablului, glisați etichetele tubulare în poziția corespunzatoare și fixați-le prin contracție termica. Orice imprimanta mobila Brady poate imprima o selecție de etichete tubulare de calitate, în diverse culori, zero halogen, rezistente la carburanți sau temperaturi ridicate, pentru a corespunde unor cerințe și standard specifice.

Etichetele tubulare sunt o soluție de identificare transferabila, de mare durabilitate și putere adeziva. Glisați-le pe cabluri înainte de terminații. Dupa terminația cablului, glisați etichetele tubulare în poziția corespunzatoare și fixați-le prin contracție termica. Orice imprimanta mobila Brady poate imprima o selecție de etichete tubulare de calitate, în diverse culori, zero halogen, rezistente la carburanți sau temperaturi ridicate, pentru a corespunde unor cerințe și standard specifice.

 

Nu uitați de componente!Brady furnizeaza, de asemenea, soluții de identificare imprimabile la fața locului pentru componente, precum eticheta de înlocuire a placuțelor gravate, fabricata din spuma de polietilena și poliester laminat. Aceasta ofera un profil ridicat similar cu o placuța gravata, dar la costuri mult mai reduse și cu o flexibilitate sporita semnificativ.

Brady furnizeaza, de asemenea, soluții de identificare imprimabile la fața locului pentru componente, precum eticheta de înlocuire a placuțelor gravate, fabricata din spuma de polietilena și poliester laminat. Aceasta ofera un profil ridicat similar cu o placuța gravata, dar la costuri mult mai reduse și cu o flexibilitate sporita semnificativ.

 

La fața locului și la cerereSunt multe metode de a obține soluțiile de identificare de care aveți nevoie, dar cea mai flexibila este imprimarea etichetelor proprii la fața locului și la cerere. Imprimantele portabile moderne de etichete, cum ar fi imprimantele de etichete BMP™21-PLUS și BMP™41 sau BMP™51 și BMP™61, se calibreaza automat astfel încât puteți apela în mod simplu la toata gama de etichete versatile, inclusiv etichete continue și ștanțate, pentru a identifica orice cablu sau componenta cu mare ușurința.

Sunt multe metode de a obține soluțiile de identificare de care aveți nevoie, dar cea mai flexibila este imprimarea etichetelor proprii la fața locului și la cerere. Imprimantele portabile moderne de etichete, cum ar fi imprimantele de etichete BMP™21-PLUS și BMP™41 sau BMP™51 și BMP™61, se calibreaza automat astfel încât puteți apela în mod simplu la toata gama de etichete versatile, inclusiv etichete continue și ștanțate, pentru a identifica orice cablu sau componenta cu mare ușurința.

 

Imprimantele mobile mai mari, cum ar fi modelul BMP™71, imprima chiar și etichete personalizate și o mare diversitate de etichete circulare, cu înfașurare, etichete steag, etichete de marcare și pentru componente, pentru flexibilitate maxima.


 
Cu o imprimanta Brady de calitate și câteva cartușe din soluțiile preferate de identificare durabila, identificarea cablurilor și a componentelor este simpla și va pregatește instalația pentru actualizarea sau întreținerea rapida în viitor.

 

Descarcați ghidul gratuit de identificare!

 

BRADY Romania
World Trade Center, Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1
011469 Bucharest, Romania
Tel: +40 21 202 3032
Fax: +40 21 202 3100
Email:
central_europe@bradycorp.com
www.brady.eu

 
31/10/2016 - Acest articol a fost citit de 2090 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
In 2015 facem afaceri organizate: bugete mici,...
General Electric: Diviziile industriale au...
Ce este esential pentru ca Business-ul tau sa...
Tramvaiul romanesc realizat de Siemens va fi...
Recolamp: 520 de tone de deseuri de echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | bookzone | www ezera ro | komsitravel ro | www criando ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric