Recolamp: 520 de tone de deseuri de echipamente de iluminat


ghidelectric.ro
Miercuri, 18 Septembrie 2019
Ne gasiti si pe:            

Recolamp: 520 de tone de deseuri de echipamente de iluminat


Organizatia non-profit Recolamp, infiintata de General Electric, Osram Romania si Philips Romania, a colectat si reciclat in 2012, circa 520 de tone de deseuri de echipamente de iluminat.

recolamp

Asociatia non-profit Recolamp a reprezentat anul trecut, 145 de producatori români care respecta legislatia de mediu prin transferul obligatiilor legale de gestiune a deseurilor de echipamente electrice si electronice catre asociatie. In calitate de reprezentant al lor, organizatia a actionat dupa propriul sistem national de colectare si a reusit sa recicleze peste 520 de tone de becuri si corpuri de iluminat, înregistrând o crestere de peste 350% a cantitatii de deseuri gestionata, în comparatie cu rezultatele din 2011.


Cat despre rezultatele financiare ale Recolamp, o companie de audit le va face publice la sfarsitul anului fiscal si dupa realizarea auditului financiar. Totusi, rezultatele prezentate arata ca anul trecut, Recolamp a avut un venit de 6.120.208 lei, obtinut prin aplicarea Timbrului Verde în valoare de 0,9 Lei (plus TVA) celor 6.800.231 unitati de echipamente de iluminat puse pe piata din România de catre producatorii Recolamp în 2012. Spre deosebire de anul 2011, piata de echipamente de iluminat a stationat.


Recolamp este o asociatie non-profit fondata în septembrie 2007, de catre General Electric, Osram România si Philips România, autorizata de Ministerul Mediului. Misiunea asociatiei este de a prelua de la producatori responsabilitatea privind gestionarea deseurilor de echipamente de iluminat, colectarea si reciclarea lor în conditii de siguranta pentru mediu si sanatatea populatiei.

 
26/02/2013 - Acest articol a fost citit de 1996 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
A fost lansat site-ului www.cabluriflexibile.ro
Promovarea on-line aduce clienti noi cu...
Ghidelectric va fi angajatul Dumneavoastra: va...
De vorba cu specialistii din Industria romaneasca
Vom avea curent electric ... din copaci...
Stirile urmatoare
Tramvaiul romanesc realizat de Siemens va fi...
Ce este esential pentru ca Business-ul tau sa...
General Electric: Diviziile industriale au...
In 2015 facem afaceri organizate: bugete mici,...
Brady: Identificati orice cablu sau componenta
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric