De vorba cu specialistii din Industria romaneasca


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

De vorba cu specialistii din Industria romaneasca


Noua ne pasa si cu siguranta ca si Dvs. va pasa despre ce se intampla in segmentul industrial din Romania. Cert este ca industria de la noi, inca gaseste resurse de a supravietui situatiei economice actuale.

Sondaj Ghidelectric

Ce determina insa ca motoarele industriei sa functioneze pe mai departetSa fie preocuparea companiilor private de a-si consolida cat mai bine un loc pe piata interna, sa fie directionarea din ce in ce mai activa a firmelor din domeniu, catre exporturi, sau ce altcevat


Noi consideram ca principalul motiv al nivelului pietei in segmentul industrial sunteti Dvs: specialistii de necontestat din domeniu!

 

Tocmai de aceea, noi ne-am propus sa initiem un dialog periodic cu Dvs. despre domeniul in care activati si performati. Sa tinem aproape, prin Ghidelectric – portalul nostru tehnic, dedicat principalelor domenii ale industriei din Romania.

 

Vom derula prin intermediul portalului discutii scurte, succinte, despre ce este nou, activ si de viitor in mai multe domenii, prezente de altfel si in paginile Ghidelectric, dupa cum urmeaza: ECHIPAMENTE ELECTRICE si AUTOMATIZARI, domeniul energetic, electronica industriala, echipamente de masura si control, echipamente de protectie, inginerie, iluminat si chiar constructii.

 

Impreuna, ca urmare a preocuparii Dvs. pentru participarea la sondajele pe care le vom initia, speram sa aducem plus valoare domeniului unde ne directionam priceperea si eficienta. In consecinta, vom contura site-ul Ghidelectric ca un instrument de lucru in sprectrul industrial.

 

Si astazi facem primul pas! Primul sandaj al seriei, primele opinii si de ce nu controverse, toate in discutiile cu Dumneavoastra! Acesta este link-ul: http://www.ghidelectric.ro/studiu-electric-De-vorba-cu-specialistii-scurt-sondaj-de-opinie-3.html
Veti avea nevoie de 3 minute si de dorinta de implicare, pentru a completa sondajul. Si va rugam sa aratati ca va pasa, o facem pentru noi toti.

 

Ramanem la dispozitia celor ce inca nu sunt inscrisi pe Ghidelectric si doresc sa fie aici unde sunt cautati.

 

Experienta noastra de lucru in piata aceasta, alaturi de companiile tehnice, a aratat ca apar rezultate doar daca promovarea produselor si serviciilor pe care le oferiti este facuta la tinta, catre specialisti si nu catre public larg. De aici si rezultatele evenimentelor specializate, insa spre deosebire de acestea, avantajul major in cazul promovarii targetate pe Web este dat de costurile incomparabil mai mici si poate chiar rezultate mai eficiente!

 

Va multumim anticipat pentru interesul manifestat, pastram legatura!


Echipa Ghidelectric

 
24/10/2012 - Acest articol a fost citit de 2362 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Vom avea curent electric ... din copaci...
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Stirile urmatoare
Ghidelectric va fi angajatul Dumneavoastra: va...
Promovarea on-line aduce clienti noi cu...
A fost lansat site-ului www.cabluriflexibile.ro
Recolamp: 520 de tone de deseuri de echipamente...
Tramvaiul romanesc realizat de Siemens va fi...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric