Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro


Multi dintre Dvs. au participat saptamana trecuta la cel mai important eveniment dedicat echipamentelor electrice si automatizarilor din Romania: IEAS 2012. Ghidelectric a fost prezent in cadrul evenimentului, oferind participantilor oferte speciale.

stand la IEAS 2012

A inceput o noua saptamana de lucru. Multi dintre Dvs. au participat saptamana trecuta la cel mai important eveniment dedicat echipamentelor electrice si automatizarilor, din Romania: International Electric & Automation Show - IEAS 2012. Fie ca v-ati numarat printre expozanti, fie printre vizitatori, cu siguranta cu totii ati avut de castigat: o editie cel putin interesanta a evenimentului, ce a adus in prim plan noutati inedite pentru industrie, invitati de marca, conferinte, dezbateri, produse noi, oferte speciale. 

 

Ghidelectric.ro a fost la IEAS 2012 ca expozant si multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru oportunitatea de a lua parte la cea mai importanta manifestare tehnica a anului. 

 

Totodata ne bucura faptul ca Dvs. ati dat curs invitatiei noastre de a ne vizita, astfel reusind sa reluam discutii despre noi variante de business eficient in domeniul tehnic, pentru produsele si serviciile pe care le oferiti.  

 

Reamintim tuturor oferta speciala Ghidelectric.ro pentru participantii la IEAS 2012: 

Flyerul cu promotii Ghidelectric.ro 

Va mentionam cateva motive pentru care sa profitati de ofertele flyerului: 

 

 

 

 

 

 

- Ghidelectric.ro este cel mai puternic site din domeniile Echipamente electrice si Automatizari. Nr. 1 in cautarile pe Google dupa “echipamente electrice” si alte cuvinte specifice domeniului; 

- Alaturi de noi, prin promovarea pe Ghidelectric.ro, produsele si serviciile Dvs. vor ajunge mai usor la potentialii clienti; 

- Ghidelectric.ro este un suport de promovare la tinta, folosit de companiile si specialistii din industrie, foarte atent structurat prin nomenclator.  

Flyerul a fost distribuit tuturor vizitatorilor editiei IEAS 2012, dar si expozantilor evenimentului.  

Prin completarea flyerului pe verso si trimiterea sa scanata, prin e-mail, puteti beneficia de una dintre variantele oferite de Ghidelectric.ro cu ocazia IEAS 2012:    

-          “-” 10% din tarifele serviciilor contractate 

sau 

         -          “+” 1 luna, gratuita, pentru serviciile contractate 

 

Mentionam ca oferta anterioara este valabila pentru contractari incheiate in perioada urmatoare, pana la data de 01 octombrie 2012. 

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Flyerele pot fi trimise completate pe adresa noastra, contact@ghidelectric.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
17/09/2012 - Acest articol a fost citit de 2260 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Fii prezent in Ghidelectric!
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
Stirile urmatoare
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
Vom avea curent electric ... din copaci...
De vorba cu specialistii din Industria romaneasca
Ghidelectric va fi angajatul Dumneavoastra: va...
Promovarea on-line aduce clienti noi cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric