ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in primul trimestru din 2012


ghidelectric.ro
Joi, 28 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in primul trimestru din 2012


Producatorul de tehnologii pentru automatizari ABB, cu sediul central in Houston - Texas (SUA), a anuntat pentru trimestrul intai din 2012 comenzi in crestere cu 2% (10,36 miliarde USD) si un nivel al cifrei de afaceri de 8,9 miliarde USD.

ABB Pe segmentul produselor de putere, vanzarile au inregistrat o majorare de 9%, pana la cota de 2,5 miliarde USD, in vreme ce divizia de sisteme a raportat un spor de doar 1%, incasarile totalizand 1,8 miliarde USD. In ceea ce priveste sectia de dispozitive automate discrete, au fost livrate solutii in valoare de 2,24 miliarde USD, ceea ce constituie o crestere de 21% in comparatie cu intervalul ianuarie - martie 2011. In fine, sectia de sisteme de joasa tensiune a comunicat vanzari de 1,19 miliarde USD (reprezentand o imbunatatire de 2% fata de anul anterior), iar divizia de automatizare a proceselor a raportat venituri de 1,97 miliarde USD (+6%).

Conducerea grupului a afirmat ca ABB si-a dovedit inca o data adaptabilitatea, obtinand performante notabile intr-o perioada caracterizata prim importante dezechilibre macroeconomice. Pe termen lung, prognozele raman optimiste, avand in vedere faptul ca firmele ce administreaza activitatea de furnizare a utilitatilor publice vor fi obligate sa investeasca sume importante in dezvoltarea si modernizarea retelelor proprii.

ABB este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135 000 angajati.
 
26/04/2012 - Acest articol a fost citit de 1976 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul...
ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj...
Ce solutii au gasit autoritatile romane pentru...
Ministrul Economiei a prezentat structura celor...
Stirile urmatoare
Fii prezent in Ghidelectric!
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric