Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-


ghidelectric.ro
Sambata, 30 Septembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-


Pentru a creste numarul celor cu care interactionam pe Facebook, Ghidelectric.ro a lansat Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!- dedicata companiilor prezente pe Facebook, cu profil tehnic.

Ghidelectric

Ghidelectric.ro a fost creat si functioneaza de mai multi ani ca un instrument activ pentru industria din Romania, aducand in acelasi timp si in acelasi loc toate componentele acestui domeniu: companii, produse si servicii, specialisti ce activeaza in unitati de stat si private din industrie, asociatii si institutii de stat dedicate, precum si institutii de invatamant de specialitate, organizatori de targuri si expozitii si de ce nu, presa tehnica.


Cum un instrument foarte important al portalului nostru este reprezentat de prezenta in site a cat mai multor produse/servicii si companii – pe de o parte, iar vizitatorii tergetati – pe de alta parte, Ghidelectric.ro si-a extins prezenta de curand si in social media. Astfel, portalul tehnic Ghidelectric.ro poate fi gasit si pe Facebook: Portal GhidElectric.


Pentru ca eforturile noastre sunt indreptate spre a mentine statutul tehnic al portalului si contul de Facebook grupeaza Prieteni doar din domeniul de interes al portalului si desigur doar conturi de companii, persoane juridice. Si pentru a creste numarul celor cu care interactionam pe Facebook, Ghidelectric.ro a lansat Campania “Tine-ti mereu Prietenii aproape!” dedicata companiilor prezente pe Facebook, cu profil tehnic.
Campania “Tine-ti mereu Prietenii aproape!” se refera la incurajarea companiilor de a se alatura pe Facebook-ul portalului nostru. Astfel, Prietenul cu Nr. 100 al Portalului GhidElectric, va fi castigatorul unui pachet de promovare, GRATUIT, pentru 6 luni, in paginile portalului tehnic.


Detaliile campaniei “Tine-ti mereu Prietenii aproape!”:


1. Castigatorul va fi Prietenul cu Nr. 100 al contului de Facebook Portal GhidElectric;


2. Castigatorul trebuie sa fie un cont de Facebook al unei companii cu domeniu de activitate ce se incadreaza in segmentul industrial;


3. Castigatorul va semna cu reprezentantii Ghidelectric.ro un contract de parteneriat pentru promovare in paginile site-ului www.ghidelectric.ro;


4. Pachetul oferit va fi valabil 6 luni de Ghidelectric.ro si consta in: banner in paginile interioare ale portalului – dim. 250x125 pixeli, 1 cont Gold de produse si servicii si 3 articole;


5. Castigatorul nu va putea accesa campaniile urmatoare ale Portalului GhidElectric, derulate in perioada de valabilitate a pachetului castigat.


Ghidelectric.ro v-a mentine stransa legatura pe mai departe cu companiile din domeniu, cu Prietenii sai de pe Facebook, si va asigura de intreaga dedicare a echipei de lucru a sa spre a promova cel mai bine si eficient industria din Romania. Va asteptam sa va alaturati companiilor deja prezente pe portal, sa va inscrieti spre promovare de vanzare produsele si serviciile, de a va creste, prin noi, prezenta web a viitorului.


Sa auzim de bine, cu stima,


Echipa GhidElectric


www.ghidelectric.ro

 
10/08/2012 - Acest articol a fost citit de 1922 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 23 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Fii prezent in Ghidelectric!
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul...
ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj...
Stirile urmatoare
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
Vom avea curent electric ... din copaci...
De vorba cu specialistii din Industria romaneasca
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric