Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele de socializare


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele de socializare


Noi ne-am propus sa mentinem stransa legatura cu Dvs., companiile de profil si specialistii din industrie, deopotriva, si acum putem fi mai usor gasit: pe Facebook http://www.facebook.com/#!/GhidElectric si pe Twitter https://twitter.com/PGhidElectric.

Ghidelectric pe retele sociale

Un aspect cunoscut cu siguranta de toti este acela ca trebuie sa fi activ in piata pe care activezi, astfel incat cei carora te adresezi sa stie ca existi. Nu au fost putine cazurile in care companii mari, de renume international, care au ales un marketing din umbra, au ajuns sa inregistreze scaderi considerabile de vanzari si chiar de imagine tocmai ca nu s-a mai auzit nimic sau aproape nimic despre ele. Desigur ca acest pas este visat de competitori: “ei nu mai sunt, au probleme, dar va putem ajuta noi!”.


Dar cum sa fim fiecare dintre noi cei mai cautati, cei mai buni, cel mai putin supusi riscului de fluctuatii considerabilet Dumneavoastra ce alegetit Noi, din experienta de lucru in acest segment tehnic, am observat un aspect decisiv: succesul vine din targetarea cat mai exacta a clientilor. Pentru a ajunge exact la acei factori care sa asigure constanta afacerii noastre, trebuie sa ii “intalnim direct”. Si pentru asta exista portaluri tehnice, conferinte dedicate, workshop-uri si expozitii de profil. Daca nu esti acolo unde compatitorii tai sunt, fie ele companii mari sau mai mici, poti fi etichetat usor ca “ai probleme”. Si acest fenomen nu se rezuma doar la Romania, este desigur regasit si la tari cu o economie de piata mai stabila.


In sensul celor discutate, in tara noastra, pe segmental industrial, avem alternative eficiente de a ne confirma targetat pozitia in piata, prin mai multe variante de prezenta:  web-ul este una dintre ele si se pare chiar ca este varianta viitorului, din studiile facute in acest sens. Pe piata de Echipamente electrice - Automatizari industriale si nu numai, noi va stam cu placere la dispozitie si va garantam rezultate – unii dintre Dvs. deja stiu. Si ca sa putem fi mai usor de gasit, Ghidelectric.ro are acum cont si in retelele de socializare: Facebook: http://www.facebook.com/#!/GhidElectric si pe Twitter: https://twitter.com/PGhidElectric.


Va asteptam sa ne vizitati!

 
17/08/2012 - Acest articol a fost citit de 2357 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Fii prezent in Ghidelectric!
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul...
Stirile urmatoare
Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
Vom avea curent electric ... din copaci...
De vorba cu specialistii din Industria romaneasca
Ghidelectric va fi angajatul Dumneavoastra: va...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric