Fii prezent in Ghidelectric!


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Fii prezent in Ghidelectric!


Ghidelectric.ro = Portal Tehnic, baza de date de prezentare si promovare produse, servicii si companii, din industria din Romania.

Ghidelectric.ro

Portalul Ghidelectric.ro acceseaza prin paginile sale cele mai puternice segmente ale industriei din tara noastra, avand ca target intarirea relatiilor de business in acest sector, pe de o parte si oferirea celor mai noi informatii specialistilor activi din bransa, pe de alta parte.

 

 

Desigur ca multe dintre companiile foarte mari ce deruleaza cu succes afaceri pe domeniile echipamente electrice, automatizari industriale, energie, inginerie, domenii accesate de Ghidelectric.ro, pot confirma, ca desi sunt foarte cunoscute si beneficiaza deja de portofolii remarcabile de clienti pe care i-a fidelizat, cat de important este sa accesezi instrumentele de marketing pentru prezenta web. Chiar filialele externe ale acestor companii inregistreaza investitii masive in campanii de prezenta web la nivel mondial. Din fericire in Romania inca acest segment este foarte accesibil si ofera rezultate impresionante. De aceea Ghidelectric.ro vine in intampinare intereselor Dvs. de mediatizare web, lucrand alaturi de Dvs. la promovarea serviciilor si produselor pe care le comercializati, punandu-va la dispozitie toate instrumentele necesare cresterii imaginii companiei pe care o reprezentati, dar si a vanzarilor.

 

 

Cat se poate de neadevarat: avem exemple concludente de corporatii mondiale care desi au notorietate pentru consumatorii din lumea intreaga, investesc in instrumente de marketing pe web pentru crearea imaginii de top pe care o construiesc pentru produsele si serviciile proprii.

 

 

Si pentru ca ne place sa fim concreti, va prezentam cateva dintre avantajele prezentei web prin paginile Ghidelectric.ro:

 

1.      Este portal web tehnic, dedicat specialistilor, cu promovare intensa catre acestia,

 

 

2.      Este practic o Baza de Date cu firme din domeniu, cu produse si servicii ale acestora, promovate dupa un nomenclator tehnic foarte bine pus la punct, 

 

 

3.      Este un suport de promovare la tinta,  ieftin si eficient,

 

 

4.      Este accesat zilnic de companii partenere si/sau concurente Dvs., prezente deja in paginile sale, motiv in plus pentru a va alatura pentru promovarea produselor si serviciilor Dvs,

 

 

5.      Ghidelectric.ro este portal indexat in Google, astfel contribuind la cresterea prezentei web pentru site-ul – produsele – serviciile Dvs,

 

 

6.      Are deja inscrise aprox. 250 de companii si mii de produse – ale Dvs. sunt listatet,

 

 

7.      Vizitatorii nostri sunt companii din domeniile tehnice adordate pe site si specialisti activi din bransa,

 

 

8.      Prezinta pentru vizitatori, pe langa informatii despre firmele ce fac business in domeniu si produsele/serviciile pe care le ofera, si stiri de actualitate din industrie,

 

 

9.      Ghidelectric.ro comunica periodic cu peste 10.000 de specialisti, prin newslettere. Acestia primesc pe e-mail ultimele 10 stiri publicate in paginile portalului nostru,

 

 

10.   Suporturile de promovare ale site-ului permit derulare unei campanii pentru cresterea web a companiei Dvs si implicit a vanzarilor.

 

 

Expozantii International Electric & Automation Show 2012, in urma unui parteneriat cu organizatorii, beneficiaza de conditii preferentiale la serviciile contractate pe Ghidelectric.ro, in perioada 1-31 iulie a.c.

 

Pentru detalii contactati-ne pe urmatoarele adrese de e-mail: contact@ghidelectri.ro sau andreea@ghidelectric.ro.
 
13/07/2012 - Acest articol a fost citit de 2129 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul...
ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj...
Ce solutii au gasit autoritatile romane pentru...
Stirile urmatoare
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
Flyerul cu promotii, Ghidelectric.ro
AEM Timisoara sarbatoreste 40 de ani de la...
Vom avea curent electric ... din copaci...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric