ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul de control al costurilor


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul de control al costurilor


Producatorul de tehnologii pentru automatizari ABB, cu sediul central in Houston - Texas (SUA), a comunicat, in cadrul unei conferinte sustinute la ZŘrich - Elvetia, rezultatele financiare corespunzatoare anului fiscal 2010.

ABB Producatorul de tehnologii pentru automatizari ABB, cu sediul central in Houston - Texas (SUA), a comunicat, in cadrul unei conferinte sustinute la Zürich - Elvetia, rezultatele financiare corespunzatoare anului fiscal 2010.Astfel, in ultimul trimestru al perioadei analizate, s-a inregistrat o sporire accentuata a comenzilor, realizandu-se, in acelasi timp, o majorare a incasarilor generata de consolidarea structurii cererii industriale. Astfel, in intervalul octombrie - decembrie 2010 valoarea solicitarilor a insumat 8,75 miliarde USD (+17%), cifra de afaceri fiind de 9,17 miliarde USD (+6%). La nivelul intregului exercitiu financiar, comenzile au totalizat 32,68 miliarde USD (+4%), iar vanzarile 31,58 miliarde USD (-1%), scrie AgendaConstructiilor.

ABB a finalizat programul ce vizeaza reducerea costurilor, care a avut ca efect obtinerea unor economii de peste 3 miliarde USD intre 2008 si 2010, dintre care 310 milioane de euro in anul precedent. Aceasta strategie continua sa fie aplicata si in 2011, fiind implementate masuri speciale de optimizare a managementului activitatii de livrare si de imbunatatire operationala. Cresterea solicitarilor din ultima perioada a fost datorata atribuirii catre ABB a catorva proiecte de distributie energetica de mari dimensiuni in Europa si Orientul Mijlociu (de exemplu, linia de inalta tensiune dintre Suedia si Lituania). In SUA, comenzile au sporit cu o medie de 13%, singura divizie care nu s-a incadrat in acest trend fiind aceea a sistemelor de joasa tensiune. Pe termen scurt, prognozele se mentin optimiste, chiar daca livrarile in statele aflate in curs de dezvoltare vor creste mai puternic in comparatie cu acelea realizate pe pietele traditionale (unde, totusi, se va consolida tendinta pozitiva).

Sursa: AgendaConstructiilor 

Comenteaza aici
 
04/03/2011 - Acest articol a fost citit de 2355 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj...
Ce solutii au gasit autoritatile romane pentru...
Ministrul Economiei a prezentat structura celor...
Profit brut de 3,82 milioane euro la Electroputere
De ce nu v-ati primit banii de la stat !t!
Stirile urmatoare
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
Fii prezent in Ghidelectric!
Campania -Tine-ti mereu Prietenii aproape!-
Esti vazut, existi: GhidElectric.ro pe retelele...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric