ABB a castigat comenzi in valoare de 24 milioane USD in domeniul energetic pentru un proiect in Romania


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB a castigat comenzi in valoare de 24 milioane USD in domeniul energetic pentru un proiect in Romania


ABB a castigat comenzi in valoare de 24 milioane USD in domeniul energetic pentru un proiect in Romania. Noua statie va conecta un parc eolian de 700 MW la reteaua nationala de transport al energiei.

abb ABB, grupul lider in domeniile energetic si al automatizarilor, a castigat comenzi in valoare de 24 milioane USD in vederea construirii unei noi statii care sa transforme energia provenita de la un parc eolian de 700 MW si sa o integreze in cadrul retelei nationale de transport al energiei. Comenzile au fost primite in trimestrul patru al anului 2010 din partea Transelectrica - Compania Nationala de Transport al Energiei si a unui consortiu format din patru companii europene.

Statia de 400 kV cu izolatie in aer (AIS) va fi amplasata in regiunea Tulcea, pe malul Dunarii. In cadrul contractului la cheie, ABB este responsabila pentru proiectare, inginerie, furnizarea echipamentelor necesare si punerea in functiune a statiei.

Echipamentele principale care vor fi livrate in cadrul acestui proiect vor include o gama de echipamente de comutatie, transformatoare de putere, transformatoare de masura, echipamente pentru control si protectie, cat si un sistem de automatizare pentru statii de tip IEC 61850 care va facilita comunicarea cu statia.

 “Acesta este inca un exemplu despre modul in care tehnologia ABB ajuta la integrarea energiei curate, regenerabile in cadrul retelelor de transport al energiei”, a spus Oleg Aleinikov, seful departamentului ABB pentru statii electrice, parte a Diviziei Sisteme Energetice. “Statia va asigura cresterea disponibilitatii de energie si consolidarea fiabilitatii retelei electrice”.

Consortiul care finanteaza proiectul se afla sub coordonarea companiei Verbund din Austria, care este compania mama a Alpha Wind si CAS Regenerabile, doi dintre membrii consortiului. Alti parteneri sunt Beta Wind din Romania si Land Power Inergia din Italia.

ABB este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul ABB opereaza in aproximativ 100 de tari, avand in jur de 117000 angajati.

Sursa: ABB

Comenteaza aici
 
18/01/2011 - Acest articol a fost citit de 2365 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 35 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Hidroelectrica va anula contractul de...
ABB a finalizat proiectul de modernizare a...
Consumatorii vor fi informati in privinta...
Mihai David: Singurul lucru care ne-a mai ramas...
A doua centrala nucleara din Romania nu va mai...
Stirile urmatoare
Hidroelectrica a inaugurat Hidrocentrala...
Ambasadorul SUA: Romania trebuie sa...
Electromagnetica, companie romaneasca...
CEZ va investi 30 mil. euro pentru reabilitarea...
Electrica va produce energie verde incepand cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric