Ministrul Economiei a prezentat structura celor doua companii energetice care vor fi infiintate


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Ministrul Economiei a prezentat structura celor doua companii energetice care vor fi infiintate


Structura celor doua companii nationale care urmeaza a fi create in cadrul procesului de restructurare a sectorului de productie a energiei a fost prezentata miercuri deputatilor din Comisia de industrii si servicii a Camerei Inferioare, de catre ministru

transport energie Structura celor doua companii nationale care urmeaza a fi create in cadrul procesului de restructurare a sectorului de productie a energiei a fost prezentata miercuri deputatilor din Comisia de industrii si servicii a Camerei Inferioare, de catre ministrul Economiei, Adriean Videanu.
Compania Electrica va fi divizata in doua parti, fiecare dintre acestea urmand sa intre in componenta uneia dintre cele doua noi societati integrate din domeniul energetic, iar Romgaz va face parte din a doua companie nationala de energie, a declarat, miercuri, ministrul Videanu.
Prima companie va fi formata din Complexul Energetic Turceni, CE Rovinari si CE Craiova, CN Cernavoda, Unitatile 1 si 2, sucursalele Hidroelectrica Valcea si Slatina, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia si Electrica. Aceasta societate va folosi surse precum lignit, apa si uraniu, a afirmat Videanu.
Cea de-a doua societate va fi formata din CET Deva, CET Paroseni, ELCEN, sucursalele Hidroelectrica Portile de Fier, Sebes, Buzau, Targu Jiu, Compania Nationala a Huilei, Electrica, iar in a doua structura a companiei vor fi incluse CH Caransebes, Hateg, Arges, sucursalele Hidroelectrica Cluj, Bistrita, Sibiu, precum si societatea Romgaz. Compania va folosi surse precum huila, apa si gaze naturale.
„Prima companie va avea o cota de piata de 48 la suta, iar a doua de 44 la suta. In 2013, cotele de piata vor fi de 41 la suta si, respectiv, 34 la suta, iar in 2017 de 29 la suta, respectiv de 27 la suta”, a explicat Videanu. Producatorii neinclusi in cele doua structuri sunt Galati (societate formata din Termoelectrica si CEZ), Borzesti (Termoelectrica, Electrabel si Gaz de France), Braila (Termoelectrica, E.ON si Enel), Doicesti (Termoelectrica si Mechel) si CET Drobeta (in cadrul RAAN). www.promptmedia.ro
 
12/06/2009 - Acest articol a fost citit de 2543 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 79 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Profit brut de 3,82 milioane euro la Electroputere
De ce nu v-ati primit banii de la stat !t!
Criza din metalurgie naste disperare
Securitatea energetica pe primul loc intre...
Profitul reinvestit in tehnologii nu va mai fi...
Stirile urmatoare
Ce solutii au gasit autoritatile romane pentru...
ENERGOBIT va prelua compania Elm Electromontaj...
ABB a economisit 3 miliarde USD prin programul...
ABB se astepta la cresteri ale vanzarilor
ABB a avut o crestere de 8% a vanzarilor, in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric