Chinezii de la CEEG doresc sa construiasca o fabrica de echipamente electrice in Dolj


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Chinezii de la CEEG doresc sa construiasca o fabrica de echipamente electrice in Dolj


Compania CEEG a vizitat recent Romania deoarece doreste sa implementeze un proiect fotovoltaic de 76 de milioane in orasul Segarcea. Totodata chinezii de la CEEG au anuntat ca iau in calcul si posibilitatea de a construi o fabrica de echipamente electrice

fabrica de echipamente electrice

CEEG (China Electric Equipment Group), una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei pe piata mondiala, s-a intalnit recent cu Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, cu scopul de a implementa un proiect fotovoltaic in Segarcea, a carui valoare se ridica la 76 milioane de euro.

 

Reprezentantii companiei CEEG i-au precizat, de asemenea, Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa ca au in calcul si constuctia unei fabrici pentru productia de echipamente electrice, care ar genera intre 3000 si 4000 de locuri de munca. Conform calculelor realizate de CEEG, aceasta investitie ar valora 100 de milioane de dolari.

 

Ion Prioteasa a imbratisat aceasta propunere de a construi o fabrica de echipamente electrice in Dolj, sustinand ca se va ocupa sa identifice un teren pentru a putea construi fabrica.

 

Reprezentantii companiei CEEG urmeaza sa comunice Consiliului Judetean Dolj detaliile si datele tehnice despre suprafata de teren si utilitatile care ar fi necesare pentru constructia fabricii de echipamente electrice. “Ma bucura si salut acest interes pe care compania CEEG il are pentru o investitie asa de importanta. Asa cum o spun de fiecare data cand ma intalnesc fie cu delegatii oficiale, fie cu reprezentanti ai unor companii mari, Consiliul Judetean Dolj este deschis catre orice investitor care creeaza locuri de munca aici. Noi vom incerca sa identificam un teren pe care v-ati putea dezvolta o astfel de investitie, la preturile cele mai mici. In scurt timp, va vom propune cateva variante. Suntem foarte corecti in relatiile dintre noi. In momentul in care am semnat un contract, suntem o echipa pana la finalizarea proiectului. Acesta este mesajul pe care noi vrem sa vi-l transmitem. Va dorim mult succes si chiar ne dorim sa duceti la bun sfarsit ceea ce doriti sa faceti in judetul Dolj. Vom urmari indeaproape si ceea ce veti face la Segarcea”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa.

 
17/10/2012 - Acest articol a fost citit de 2049 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 41 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
In Maramures vor fi produse piese pentru...
In interiorul fabricii de baterii GE
Schrack intra in campanie cu premii gratuite...
Ronexprim, distribuitor autorizat Lecroy...
Bosch creeaza locuri de munca si investeste in...
Stirile urmatoare
Innova Capital investeste in Energobit
Sapte sfaturi pentru a combate echipamentele...
Electromagnetica intentioneaza sa vanda becuri...
Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in...
Electroputere AIT SRL dealerul Electroputere?
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric