Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in ciuda climatului politico-economic


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in ciuda climatului politico-economic


Compania Euro Vial Lighting, cu sediul central in Constanta, furnizor si distribuitor local de echipamente electrice si componente, a inregistrat o cifra de afaceri de 45 milioane de lei in 2012, in ciuda barierelor politico-economice intampinate la nivel

euro vial lighting

"Un impediment major cu care ne-am confruntat anul trecut a fost reprezentant de lipsa proiectelor importante din domeniul specific de activitate. Cele mai multe lucrari si-au diminuat amploarea sau au stagnat, din cauza tulburarilor economice la nivel european si national, in timp ce proiectele cu valoare redusa, realizabile pe termen scurt, par a fi singurele promovate. Cu toate acestea, ne sunt solicitate solutii pentru un design modern, la o calitate net superioara, cu aplicatii de nivel calitativ ridicat si eficiente din toate punctele de vedere", a declarat Virgil Lixandru, director general al companiei pentru AgendaConstructiilor.

 

Compania Euro Vial Lighting furnizeaza o gama completa de produse necesare in domeniul instalatiilor electrice, de la cabluri si conductori electrici, accesorii de montaj (conectica) si aparataj de protectie, pana la elemente ultraterminale si corpuri de iluminat.

 

Totodata, compania Euro Vial Lighting pune la dispozitia consumatorilor sisteme aplicabile in domeniile rezidential si industrial, furnizate de producatori recunoscuti la nivel mondial, precum Schneider Electric, Philips, Gewiss, Legrand, Nexans, Elba, 3M, Obo Betterman, Beghelli, Hager etc.

 

"Prin intermediul acestor parteneriate ne extindem permanent oferta de produse, asigurand, totodata, consultanta de specialitate pentru aplicatiile de ultima generatie. O tendinta pe care am remarcat-o recent in domeniu este reprezentata de cresterea interesului persoanelor fizice si juridice pentru tehnologia caselor inteligente, pentru proiectele de reducere a consumului de energie electrica si pentru aplicatii noi din domeniul echipamentelor si aparatajului electric, cu un impact redus asupra mediului", a precizat Virgil Lixandru pentru AgendaConstructiilor.

 
08/02/2013 - Acest articol a fost citit de 2079 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Electromagnetica intentioneaza sa vanda becuri...
Sapte sfaturi pentru a combate echipamentele...
Innova Capital investeste in Energobit
Chinezii de la CEEG doresc sa construiasca o...
In Maramures vor fi produse piese pentru...
Stirile urmatoare
Electroputere AIT SRL dealerul Electroputere?
Siemens va muta partial in Romania productia de...
General Electric ar putea reloca in Ungaria...
Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in...
Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric