Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in Romania


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in Romania


Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri pe piata locala prin lansarea a 21 de game noi, care includ produse inovatoare precum Trimod HE, Archimod HE si Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne.

legrand

Noile produse vin sa completeze oferta actuala de UPS-uri a companiei, remarcandu-se  printr-o eficienta energetica ridicata si dimensiuni reduse.


 “Legrand a patruns pe piata locala de UPS-uri acum aproximativ un an si jumatate, timp in care am reusit sa atragem parteneri importanti si sa ne crestem cota de piata. Suntem increzatori ca, odata cu triplarea portofoliului de produse, vom deveni unul dintre principalii furnizori de surse de energie neintreruptibile din Romania.” a declarat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.


Noi variante ale unor modele Legrand de succes, gamele TRIMOD HE si ARCHIMOD HE, sunt caracterizate de conceptul inovator al modularitatii ce permite optimizarea puterii disponibile, reducand costul total al intretinerii. Structura standard, formata din module mai mici si mai usoare, face ca transportarea si instalarea acestor modele sa fie extrem de facila.


Mai mult, datorita factorului de putere unitar, cele doua game garanteaza maximul real de putere, cu 11% mai mare decat cel al produselor existente in piata, oferind un factor de putere de 1.


 “Unul din avantajele competitive pe care mizam sunt solutiile personalizate pe care le putem oferi clientilor nostri. Sistemele UPS modulare se adapteaza unor cerinte care pot parea la prima vedere restrictive si ofera solutii eficiente, atat din punctul de vedere al redundantei si al consumului de energie, cat si din cel al economiei de spatiu ” a completat Calin Pascalau, director general Legrand Romania.
TRIMOD HE si ARCHIMOD HE se diferentiaza si prin eficienta energetica certificata, de 96%,  care garanteaza injumatatirea pierderilor de energie existente in cazul unui UPS normal.


Un alt produs lansat, Keor T, este unicul model de UPS de 60 kVA de pe piata cu baterii interne. Avantajul acestuia este dat atat de reducerea costurilor in ceea ce priveste cabinetul pentru baterie si spatiul ocupat, cat si de simplificarea instalarii.  Datorita pachetului de baterii instalat in cabinetul UPS-ului, nu este nevoie de un spatiu suplimentar dedicat depozitarii acestora.


Diferentiate in functie de nevoile utilizatorilor, UPS-urile Legrand se impart in trei categorii distincte: “Utilizatori finali si companii mici”, „Companii medii” si „Corporatii si proiecte ample”. Categoria „Utilizatori finali si companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Guardian LCD, Informer Compact, Informer si Keor Multiplug.


Categoria „Companii medii”, potrivita pentru aplicatiile de pana la 10 kVA, ofera clientilor gamele Daker Dk, Whad, Informer Compact, Informer, Sinus Premium, Sinus Premium LCD, Sinus LCD, DSP Multipower Convertible, DSP Multipower, DSP Flexipower, Pyramid DSP si Keor S.


Din cea de-a treia categorie, „Corporatii si proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod si Megaline, precum si noile venite Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP si Pyramid DSP T. Aceasta categorie a fost conceputa pentru utilizatorii cu nevoi speciale in materie de protectie a echipamentelor electrice.  Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate in functie de cerintele din momentul respectiv, cu posibilitatea adaugarii unor module noi pe parcurs, pentru aplicatii de pana la 800 kVA.

In plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piata locala permit conceperea unor solutii personalizate, care sa includa UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului.


Despre Legrand


Legrand este  specialistul global in infrastructuri electrice si digitale. Solutiile sale complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, spitale si alte centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale il fac un etalon in domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.  Inovatia, care include lansarea constanta
de produse cu valoare adaugata, precum si achizitiile, sunt cei mai importanti factori carora li se datoreaza cresterea companiei.


Cu reprezentante in mai bine de 70 tari, Legrand isi distribuie produsele in peste 180 tari din lumea intreaga. Mai mult decat atat, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, in materie de vanzari, in tari de pe tot Globul.
Legrand a raportat vanzari de aproximativ 4,5 miliarde de euro in 2013. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext si este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating si DJSI.


In Romania, Legrand aniverseaza anul acesta 10 ani de prezenta, timp in care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate si inovatoare produse din domeniul electric sub urmatoarele marci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage si Sarlam.

 
07/04/2014 - Acest articol a fost citit de 2507 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 49 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
General Electric ar putea reloca in Ungaria...
Siemens va muta partial in Romania productia de...
Electroputere AIT SRL dealerul Electroputere?
Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in...
Electromagnetica intentioneaza sa vanda becuri...
Stirile urmatoare
Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o...
Ronexprim: Reduceri de pret la aparate de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric