General Electric ar putea reloca in Ungaria productia de la o uzina din SUA


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

General Electric ar putea reloca in Ungaria productia de la o uzina din SUA


General Electric ar putea muta in Ungaria productia de la o uzina din SUA, potrivit ziarului local Napi Gazdasßg. Instalarea noii uzine ar putea crea 150 de locuri de munca pentru unguri.

General electric

General Electric ar putea extinde unitatea de productie de surse de iluminat de la Budapesta, creand astfel 150 de locuri de munca. GE isi reorganizeaza operatiunile sale la nivel mondial si a intrerupt deja cateva operatiuni. Disponibilizarile au fost si vor ramane pe agenda zilei. Atunci cand si-a anuntat veniturile din trimestru al patrulea, compania a declarat ca va inchide doua fabrici din America de Nord si Mexic, in 2014.


Compania si-a anuntat lucratorii din Ravenna si Warren ca societatea intentioneaza sa isi inchida fabricile la sfarsitul anului 2014, din cauza unui „declin dramatic si continuu al cererii” pentru produsele realizate in fabricile sale. Fabrica de la Ravenna, care produce lampi cu descarcare de inalta intensitate, are 164 de angajati. Uzina Warren, care produce lampi cu halogen PAR si produse incandescente, are 198 de angajati. Potrivit Napi Gazdaság, ambele uzine vor fi relocate. Tintele potentiale sunt un oras din India si Budapesta, capitala Ungariei avand o sansa mare sa fie aleasa.


Intrebata cum va afecta inchiderile fabricilor productia maghiarilor, GE a raspuns ca, in Ungaria, se focuseaza pe produse eficiente energetic si, in conformitate cu strategia sa, GE vrea sa se transforme intr-o societate care dezvolta sisteme LED si care ofera solutii complete. In 2012, GE a fabricat 300 de milioane de surse de iluminat care au fost expediate din Ungaria in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, iar Ungaria joaca un rol important in productia de LED-uri in Europa.


GE Lighting are aproximativ 6.000 de angajati în Ungaria și planurile anterioare au fost de a reduce numarul lor la 5.000. Prin noile investiții, despre care nu exista înca nicio decizie, s-ar putea crea 150 noi locuri de munca.


Relocalizarea ar putea fi o mare oportunitate, sustine ziarul Napi Gazdaság, deoarece guvernul maghiar a sprijinit GE și a semnat chiar un acord strategic de cooperare cu aceasta, deci este posibil ca Guvernul maghiar sa sustina un nou proiect GE, care ar putea însemna noi locuri de munca.

 
29/03/2013 - Acest articol a fost citit de 2512 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Siemens va muta partial in Romania productia de...
Electroputere AIT SRL dealerul Electroputere?
Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in...
Electromagnetica intentioneaza sa vanda becuri...
Sapte sfaturi pentru a combate echipamentele...
Stirile urmatoare
Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in...
Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o...
Ronexprim: Reduceri de pret la aparate de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric