General Electric lanseaza prima turbina eoliana inteligenta de mare capacitate din lume


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

General Electric lanseaza prima turbina eoliana inteligenta de mare capacitate din lume


General Electric, unul dintre primii 10 producatori de turbine eoliene la nivel mondial, anunta lansarea modelului 2,5-120, prima si cea mai eficienta turbina eoliana inteligenta de mare capacitate din lume.

Turbina GE

Modelul 2,5-120 este prima turbina eoliana care îmbina eficienta si capacitate energetica exceptionale în zonele caracterizate de viteze reduse ale vântului, asigurând o crestere de 25% a eficientei si o crestere de 15% a capacitatii energetice în comparatie cu modelul actual de la General Electric.


Datorita eficientei ridicate si capacitatii mari a turbinei, operatorii de parcuri eoliene aflate în zone caracterizate de viteze reduse ale vântului pot obtine randamente mai mari.


Comenzile avansate ale turbinei actioneaza rotorul de 120 de metri si permit captarea unei cantitati mai mari de energie si cresterea capacitatii energetice în zonele cu vânt limitat. Datorita turnului mai înalt prevazut cu un butuc de o înaltime maxima de 139 de metri, turbina este ideala pentru regiunile puternic împadurite din regiuni precum Europa si Canada.


Internetul industrial


„Modelul nostru 2,5-120 este prima turbina eoliana care foloseste internetul industrial pentru a contribui la gestionarea intermitentei vântului, asigurând energie continua, previzibila, indiferent de planurile mamei-natura”, declara Vic Abate, vicepresedintele diviziei de energie regenerabila de la GE.


„Analizând zeci de mii de puncte de date pe secunda, modelul 2,5-120 integreaza capacitate de stocare a energiei si algoritmi de prognoza avansati, în timp ce comunica fara întreruperi cu turbinele din apropiere, tehnicienii de service si clienti”, a continuat oficialul GE.


Aceasta tehnologie avansata permite cresterea capacitatii parcurilor eoliene în comparatie cu oferta actuala de la GE, îmbunatateste productivitatea serviciilor si creeaza noi fluxuri de venituri pentru clienti.


Primul prototip al modelului 2,5-120 va fi instalat în Olanda, luna viitoare.


Modelul 2,5-120 minimizeaza si emisiile fonice, astfel încât respecta cele mai stricte cerinte privind zgomotul datorita tehnologiei de comenzi avansate.


În plus, noua turbina eoliana este optimizata pentru standardele IEC pentru clasa de vânt III si DIBT WZ2. Modelul 2,5-120 este disponibil pentru aplicatii de 50 si 60 Hz.

 
19/02/2013 - Acest articol a fost citit de 2258 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 51 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Energobit construieste un parc fotovoltaic la...
General Electric a livrat sapte turbine eoliene...
Electroalfa doreste sa investeasca in energie...
Bruno Ribo: Doar 5% din componentele pentru...
Energia eoliana a atins cea mai mare productie...
Stirile urmatoare
Subventiile pentru energie verde maresc factura...
Romania ocupa pozitia 13 in topul celor mai...
Siemens se retrage din sectorul energiei solare
Un roman din doi este pentru energia regenerabila
VERBUND pune in functiune un parc eolian in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric