Un roman din doi este pentru energia regenerabila


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Un roman din doi este pentru energia regenerabila


Aproape unul din doi romani este in favoarea energiei regenerabile, arata rezultatele unui Eurobarometru intitulat ôAtitudinea Europenilor fata de calitatea aeruluiö , publicat la inceputul acestui an.

energie regenerabila

Rezultatele unui Eurobarometru publicat recent arata ca 70% dintre cetatenii europeni sunt de parere ca energia regenerabila ar trebui sa fie o prioritate ca optiune de energie in urmatorii  30 de ani. Sondajul “Atitudinea Europenilor fata de calitatea aerului” arata, de asemenea, ca doar 9% dintre europeni sunt pentru combustibilii fosili neconventionali, cum ar fi gazele de sist, in timp ce pentru combustibilii fosili conventionali mizeaza doar 8% dintre respondenti.


Ponderea persoanelor care favorizeaza energia regenerabila peste alte surse se ridica la 82% in Portugalia si 81% in Austria, Spania, Germania sau Danemarca. Doar in doua din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene s-au inregistrat valori sub 50%, respectiv in Bulgaria (45%) si Romania (49%), insa si in aceste tari energiile neconventionale raman de departe cea mai populara optiune a oamenilor.


Trei sferturi dintre europeni se declara, de asemenea, ingrijorati daca un proiect care presupune gaze de sist s-ar demara in apropierea zonei in care locuiesc, si numai 7% dintre cei intervievati nu sunt deloc ingrijorati. Cele mai mari procente ale celor preocupati de problema gazelor de sist s-au inregistrat in Franta (89%), Germania (82%), Irlanda si Luxemburg (fiecare cu cate 81%) si in Austria (80%).  Polonia este singura tara in care mai putin de 50% dintre respondenti (49%) au declarat ca nu sunt ingrijorati de acest aspect.

 

Mai sunt doar sapte ani pana la finalizarea obiectivului energetic UE 2020 prin care se doreste ca energia regenerabila sa ocupe o cota de 20% din energia totala.

 
22/04/2013 - Acest articol a fost citit de 2532 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Siemens se retrage din sectorul energiei solare
Romania ocupa pozitia 13 in topul celor mai...
Subventiile pentru energie verde maresc factura...
General Electric lanseaza prima turbina eoliana...
Energobit construieste un parc fotovoltaic la...
Stirile urmatoare
VERBUND pune in functiune un parc eolian in...
Software-ul GE Wind PowerUP creste...
ANRE a propus o cota obligatorie de 12,15%...
De ce intelegerea activelor este cheia pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric