Software-ul GE Wind PowerUP creste productivitatea fermelor eoliene din Romania


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Software-ul GE Wind PowerUP creste productivitatea fermelor eoliene din Romania


Compania General Electric a anuntat ca operatorii europeni de ferme eoliene ENERTRAG si Monsson au ales software-ul GE Wind PowerUP pentru fermele eoliene din Germania si Romania.

General electric

Software-ul GE Wind PowerUP ajuta operatorii de ferme eoliene sa isi imbunatateasca productivitate anuala de energie cu pana la 5%, tinand cont de conditiile de mediu. O crestere de 5% in productia de energie inseamna o crestere de 20% a profitului per turbine.

 

 

PowerUP va fi instalat pe 7 turbine GE de 2.3 megawati (MW) si 13 turbine de 2.5 MW la fermele eoliene ENERTRAG, Kleisthohe si Grunberg Trampe, si pe 8 turbine eoliene GE 2.5-100 MW la fermele eoliene Monsson din Mireasa II, Galbiori si Silistea II. In mai 2014, GE a anuntat ca peste 1000 de unitati functionale, din intreaga lume, folosesc serviciul PowerUP, ceea ce inseamna un potential de 194 gigawati/ora de energie suplimentara pe an pentru clientii GE.

 

 

„Software-ul GE PowerUP ne va permite sa crestem productivitatea energetica in conformitate cu cadrul legal stabilit de Certificatele Verzi,” a declarat Sebastian Enache,  Business Development Manager la Monsson Group.  „In calitate de dezvoltator de proiecte pentru energii regenerabile si furnizor O&M (operatii si intretinere) in Romania si Europa, am profitat de pozitia de lider in inovatie pentru a explora noi modalitati pentru a creste randamentul fermelor noastre, pentru noi si pentru clientii nostri, cum ar fi programul PowerUp”, a adaugat Sebastian Enache.

 

 

„Software-ul PowerUP este ideal pentru companii cum este ENERTRAG si Grupul Monsson, deoarece imbunatateste productivitatea energetica a fermelor eoliene, de care vor beneficia comunitatile din Germania si Romania.”

 

 

Enertrag este un furnizor european de energie specializat in sustenabilitate prin generarea de energie exclusiv din surse regenerabile – in principal prin energie eoliana. Cu peste 400 de angajati, o retea extinsa de servicii si mai mult de 540 de turbine eoliene instalate, Enertrag este unul dintre liderii furnizori de energie eoliana in Europa.

 

 

Grupul Monsson, prezent pe pietele de energie eoliana din Europa si Romania, a dezvoltat proiecte cu o capacitate totala de 2,400 MW in Romania, din care 1,700 MW au deja autorizatie de functionare. Monsson a construit 100 MW in Romania si a vandut proiecte cu o capacitate totala de 850 MW unor companii cum ar fi CEZ, OMV Petrom, ButanGas si STEAG, reprezentand o cota de piata de 25% din fermele eoliene aflate in functiune.

 

 
01/10/2014 - Acest articol a fost citit de 2756 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
VERBUND pune in functiune un parc eolian in...
Un roman din doi este pentru energia regenerabila
Siemens se retrage din sectorul energiei solare
Romania ocupa pozitia 13 in topul celor mai...
Subventiile pentru energie verde maresc factura...
Stirile urmatoare
ANRE a propus o cota obligatorie de 12,15%...
De ce intelegerea activelor este cheia pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric