Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o solutie complet noua de protectie si distributie a energiei electrice


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Legrand lanseaza Programul Protectie 2, o solutie complet noua de protectie si distributie a energiei electrice


Legrand lanseaza in Romania noile sale game de intrerupatoare automate, disjunctoare, centrale de masura si contoare de energie electrica, destinate protectiei si distributiei energiei electrice.

Disjunctoare DPX3

Produsele sunt menite sa asigure comanda, separarea si protectia liniilor electrice de joasa tensiune.

Toate gamele lansate fac parte din noul Program Protecție 2.  Astfel, într-un interval de timp relativ scurt, Legrand înlocuiește complet soluția pentru echipamentele de protecție și distribuție, masura, comanda și control. Compania este probabil singurul producator care face o schimbare de o asemenea anvergura. 

 

Legrand a fost și va ramane un inovator în infrastructurile electrice, așa ca era normal ca echipamentele noastre de protecție și distribuție a energiei electrice sa ilustreze înca o data poziția noastra ca unul dintre principalii jucatori ai pieței la nivel global. Suntem bucuroși ca, de acum înainte, companiile din vor beneficia de Programul Protectie 2, care, alaturi de celelalte linii de produse din portofoliu, le ofera o soluție completa și moderna.  a declarat Calin Pașcalau, director general Legrand .

 

Programul Protecție 2 este potrivit pentru proiectele cu un grad de complexitate ridicat și acopera întreaga paleta de capacitați de rupere, de la 4,5kA pâna la 100kA, pentru valori ale curentului nominal de la 0,5A la 6300A. Mai mult decât atât, acesta include toate funcțiile necesare oricaror tipuri de aplicații de protecție și distribuție, precum inversoare automate de sursa, comanda de la distanța, echipamente de comanda și control, sistem de comunicație cu posibilitatea transmiterii tuturor parametrilor din instalația electrica deservita. 

 

Prin urmare, soluția ofera toate produsele necesare pentru echiparea completa a tablourilor electrice și este adaptata tuturor segmentelor de piața.

 

Pe lânga performanța electrica superioara, noile game propun o serie de funcții noi și inovații care faciliteaza procesele de instalare, exploatare și întreținere a instalațiilor electrice. Astfel în gama de întrerupatoare automate în carcasa turnata, DPX3, se evidențiaza: funcția de protecție diferențiala și funcția de masurare integrate în aparatul de baza, noua versiune de inversor de sursa automat sau manual în care se pot integra și întrerupatoare de gabarite diferite, dispozitivele de comanda de la distanța cu montaj în partea laterala a întrerupatorului asociat. Noua gama de protecție modulara, DX3, prezinta și urmatoarele noutați: funcția de masurare integrata în blocurile cu protecție diferențiala, inversorul manual de sursa pentru disjunctoare modulare, bobina de declanșare la supratensiune.

 

Noile produse lansate simplifica procesul de instalare a soluțiilor implementate și, nu în ultimul rând, îl fac mai sigur. Proiectele în cadrul carora pot fi folosite sunt diverse, acestea variind de la aplicații rezidențiale (ansambluri de locuințe, blocuri sau case individuale), aplicatii terțiare (cladiri de birouri, magazine, cladiri publice sau administrative, centre comerciale sau anexe de cladiri) și pâna la aplicații ce deservesc construcțiile din segmentul industrial.

 

Informații produse

 

Programul Protecție 2 conține urmatoarele familii de echipamente de protecție:

 

- DMX3   - Întreruptoare automate cu stingere în aer, de la 630A la 6300A;

 

- XL3       - Cofrete și dulapuri electrice pâna la 6300A;

 

- DPX3    - Întreruptoare automate în carcasa turnata de la 16A la 250A;

 

- EMDX3 - Centrale de masura și contoare de energie electrica; 

 

- DX3      - Disjunctoare modulare de la 0,5A la 125A;

 

- TX3       - Disjunctoare modulare de la 2A la 63A.

 

Pe lânga aceste familii de produse, în portofoliul Legrand se regasesc și alte produse necesare pentru realizarea unor soluții complete de tablouri electrice: transformatoare de comanda și separare, surse de alimentare, dispozitive de control și semnalizare, componente de cablare și sisteme de marcare, prize industriale și unitați combinate de cofrete și prize industriale.

 

Despre Legrand

 

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru cladiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învațamânt, data center, spitale și alte centre de sanatate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din intreaga lume.  Inovația, care include lansarea constanta de produse cu valoare adaugata, precum și achizițiile, sunt cei mai importanți factori carora li se datoreaza creșterea companiei.

 

Cu reprezentante în mai bine de 70 țari, Legrand își distribuie produsele în peste 180 țari din lumea întreaga. Mai mult decat atât, compania de origine franceza realizeaza doua treimi din cifra sa de afaceri datorita unor produse care sunt pe locul I sau II, în materie de vânzari, în țari de pe tot Globul.

 

Legrand a raportat vânzari de aproximativ 4,5 miliarde de euro în 2013. Compania este listata la Bursa NYSE Euronext și este o componenta a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating și DJSI.

 

În România, Legrand aniverseaza anul acesta 10 ani de la înființarea filialei, timp în care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor sai, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub urmatoarele marci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage și Sarlam.

 

www.legrandgroup.ro

 
22/05/2014 - Acest articol a fost citit de 2914 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 4 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Legrand isi tripleaza portofoliul de UPS-uri in...
General Electric ar putea reloca in Ungaria...
Siemens va muta partial in Romania productia de...
Electroputere AIT SRL dealerul Electroputere?
Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in...
Stirile urmatoare
Ronexprim: Reduceri de pret la aparate de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric