In Maramures vor fi produse piese pentru Airbus, Alenia si Boeing


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

In Maramures vor fi produse piese pentru Airbus, Alenia si Boeing


In Judetul Maramures, Universal Alloy Corporation Europe SRL, care face parte din divizia de inginerie aerospatiala a grupului elvetiano-austriac Montana Tech Components va produce piese pentru Airbus, Alenia Aeronautica si Boeing.

Fabrica UACE Dumbravita

Grupul elvetiano-austriac Montana Tech Components (MTC) va investi 25 de milioane de euro pentru a extinde facilitatile de productie ale filialei din Romania, Universal Alloy Corporation Europe SRL (UACE).


„Investitia va consolida pozitia de lider a companiei cu producatorii de aeronave mari”, a declarat MTC. Investitia in valoare de 25 de milioane de dolari este finantata de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). Noile fabrici pentru prelucrarea mecanica a profilelor de aluminiu si tratarea lor la suprafata, va permite MTC sa realizeze in viitor toate etapele principale in productia de componente de aluminiu pentru industria aerospatiala – turnare, extrudare si de prelucrare mecanica – in intregime, in Romania. Prin urmare, investitia va spori, de asemenea, in continuare eficienta proceselor de productie.


La finalizarea procesului de investitii in 2014, Montana va putea oferi producatorilor de aeronave, precum Airbus, Alenia sau Boeing, piese de structura metalica produse in Romania, prin compania Universal Alloy Corporation Europe SRL.


“Cererea pentru piese pentru aeronave va creste odata cu industria transporturilor aeriene, estimata la aproape 5% pe an in urmatorii 15-20 de ani, la nivel global, potrivit celor mai mari producatori de profil. Astfel se va mentine o cerere solida pentru avioane noi, deci si pentru piesele din aluminiu produse de UACE pe termen mediu si lung”, a declarat in comunicat directorul general al companiei, John Ball.


In 2011 UACE, cu aproximativ 300 de angajati, a generat venituri de aproximativ 24 de miliaone de euro. In plus, compania a fost numita de catre Airbus, "Furnizor al anului 2011".


BERD a anuntat in luna iunie ca finantarea de 25 milioane euro pentru UACE este destinata unui proiect de 60 milioane euro, diferenta urmand sa fie acoperita de companie din fonduri proprii.

 
09/08/2012 - Acest articol a fost citit de 1619 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
In interiorul fabricii de baterii GE
Schrack intra in campanie cu premii gratuite...
Ronexprim, distribuitor autorizat Lecroy...
Bosch creeaza locuri de munca si investeste in...
Electroprecizia a exportat anul trecut de 25,8...
Stirile urmatoare
Chinezii de la CEEG doresc sa construiasca o...
Innova Capital investeste in Energobit
Sapte sfaturi pentru a combate echipamentele...
Electromagnetica intentioneaza sa vanda becuri...
Euro Vial Lighting pe un trend ascendent, in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric