Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie in Malaezia


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie in Malaezia


Sapte companii romanesti participa, in perioada 20 - 23 iulie, la targul international ôAsean Elenex&Industrial Automotion 2011

Asean_Elenex&Industrial_Automotion_2011

Sapte companii romanesti participa, in perioada 20 - 23 iulie, la targul international “Asean Elenex&Industrial Automotion 2011”, pentru energii regenerabile, echipamente electrice, electrotehnice si de iluminat, ce are loc la complexul expozitional Convention Center din Kuala Lumpur, Malaezia, scrie Gazeta de Sud.

"Romania este prezenta pentru prima data cu pavilion national organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, in colaborare cu Patronatul Roman din Industria Electronica, Electrotehnica, Tehnologiei Informatiilor si Comunicatii (APREL)", se arata itr-un comunicat emis miercuri de MECMA.

In cadrul pavilionului, cele sapte societati romanesti sunt: Caralux Prod, Elcomp, Eurocosimo, Ianlux din Bucuresti, Joboloct din Brasov, Mefin (Sinaia) si Ronda Construct din Bucuresti, producatoare de sisteme audio, de anuntare si alarmare pentru spatii interioare si exterioare, sisteme electrice pentru iluminat, echipamente electrice de distributie in sisteme energetice, motoare cu injectie pentru actionari grupuri generatoare, instalatii de energii regenerabile, tamplarie de aluminiu, sisteme automate pentru mobila, isi expun produsele proprii alaturi de branduri importante din Asia si din lume.

Pe perioada desfasurarii targului participa, 400 de firme expozante din 29 de tari din Asia, Europa, America si Australia.

Sursa: Gazeta de Sud

Comenteaza aici

 
21/07/2011 - Acest articol a fost citit de 1876 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 52 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Deficiente majore descoperite in timpul unui...
Hidroelectrica SA are in vedere reabilitarea a...
Crestere de 24% a afacerilor din trimestrul...
Crestere cu 60% a cifrei de afaceri in primul...
Coelco a implementat solutia pentru depozite...
Stirile urmatoare
Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei...
Icpe a implinit 61 de ani de existenta
Producatorul de energie termica, Uzina...
Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca...
CEE Energy Forum 2011
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric