Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca investitii in domeniul energetic


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca investitii in domeniul energetic


Trei companii chinezesti sunt interesate de proiectele de investitii din tara noastra, acestea urmand sa ceara detalii tehnice in urmatoarea perioada, a anuntat Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA).

enegie eoliana

China Huadian Corporation, interesata de proiectele de la Centrala Doicesti si Complexul Energetic Rovinari
China Technology& Engineering Group Corporation vrea sa stie ce oportunitati de investitii are in domeniul minier, China State Grid International Development LTD s-ar putea ocupa de transportul energiei electrice din Romania, scrie Curierul National.

Potrivit acestuia, companiile interesate sa investeasca in sectorul energetic romanesc sunt China Huadian Corporation, China Technology & Engineering Group Corporation si China State Grid International Development LTD.

La intalnirea cu conducerea companiei China Huadian Corporation, ministrul Ion Ariton a apreciat interesul manifestat de aceasta companie pentru investitii in domeniul termoelectric, discutiile axandu-se pe proiecte la Centrala Doicesti si la Complexul Energetic Rovinari. Ministrul Ariton a discutat si cu conducerea companiei China Technology & Engineering Group Corporation despre oportunitatile de investitii in industria miniera din Romania. De asemenea, ministrul Ion Ariton a primit ieri (luni - n. red.) si delegatia companiei China State Grid International Development LTD, cu care a discutat despre intentiile acesteia de a investi in domeniul transportului energiei electrice din Romania", a anuntat Ministerul Economiei, precizand ca toate cele trei companii si-au aratat interesul pentru investitii in Romania si pentru proiectele prezentate de partea romana, "apreciind ca in urmatoarea perioada vor continua discutiile tehnice", scrie Curierul National.

China Huadian Corporation detine 186 brevete proprii

China Huadian Engineering Co. Ltd. (CHEC) face parte din Grupul China Huadian Corporation, avand un rol important pentru dezvoltarea ingineriei si tehnologiei industriale. La sfarsitul anului 2009, CHEC a fost numita intreprindere de exceptie de catre Asociatia din Industria de Energie Electrica din Republica Populara Chineza, avand un capital de 9,9 miliarde yuani si vanzari anuale de 9 miliarde yuani, cu o crestere anuala medie de 20%. Detine peste 186 de brevete proprii si a primit medalia de "intreprindere de tehnologie avansata", 9 ani la rand.

CHEC este autorizata cu certificate ISO14001 si OHSAS18001, are licenta de import si export, are calificare pentru contractor international pentru proiecte, detine AAA CREDIT RAITING Corporation. De asemenea, CHEC detine Qualification Certificate of Engineering Design (Grade A Integrated), Certificate (Grade A) for Engineering Consulting Service, Certificate of Class A Construction Supervision. CHEC detine 32 de patente pentru inventii, peste 186 de brevete in domeniul energiei electrice, protectiei mediului si energiei regenerabile.

De la productia de echipamente pana la operarea centralelor electrice

Compania China Huadian Engineering actioneaza in patru domenii de activitate, pornind de la productia de  echipamente pana la operarea centralelor electrice.

Astfel, China Huadian Engineering produce echipamente pentru control tehnologic, proiectare pentru optimizare si contractarea proiectelor pentru centrale termice, hidrocentrale, centrale eoliene, centrale pe biomasa, centrale solare, sisteme combinate pentru racire si incalzire electrica.

Un alt domeniu de activitate este ingineria de sistem si contractor general pentru centrale electrice, compania putand asigura si sistemul de transport pentru combustibili fosili la centrale termice, la hidrocentrale, la centrale nucleare, furnizare de apa, ape reziduale, produse petrochimice, gaze. Totodata, China Huadian Engineering este si producator si contractor general pentru masini si echipamente mari, echipamente pentru centrale eoliene, proiecte din structuri metalice in domeniul industrial si civil.

Nu in ultimul rand, China Huadian Engineering asigura contracte complete pentru proiectele din domeniul protectiei mediului, respectiv desulfurizari, denitrozari, desprafuiri si indepartarea zgurei, se ocupa si de cercetare, proiectare si contractor general pentru tratarea apelor la centralele electrice, tratarea apelor reziduale industriale, tratarea apelor reziduale din orase si realizarea de investitii in aceste sectoare.
China Huadian Engineering opereaza centrale electrice, supervizeaza tehnic, se ocupa de import, cooperare si aplicare a tehnologiilor avansate.

Sursa: CurierulNational

 
17/08/2011 - Acest articol a fost citit de 2090 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Producatorul de energie termica, Uzina...
Icpe a implinit 61 de ani de existenta
Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei...
Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie...
Deficiente majore descoperite in timpul unui...
Stirile urmatoare
CEE Energy Forum 2011
Emerson da in judecata Primaria Cluj pentru...
Seminar de masurari si procesare de semnal
Targul Tehnic International Bucuresti ľ TIB
Forumul International de Energie
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric