Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni din tara la mentenanta


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni din tara la mentenanta


Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni din tara la mentenanta(intretinerea si reparatia retelelor de distributie), ocupand pozitia I, la Concursul profesional Trofeul Electricianului-faza nationala, desfasurat, in perioada 11 ľ 15 iulie.

electrician

La sectiunea distributie, electricienii moldoveni s-au situat pe pozitia a doua. Compania E.ON Moldova Distributie a fost reprezentata de 21 de electricieni, scrie Monitorul de Suceava.

Echipa de electricieni a E.ON Moldova Distributie a fost in competitie cu echipe ale companiilor de distributie a energiei electrice si de mentenanta a retelelor de distributie din Romania operate de Grupurile CEZ, Electrica si Enel.

Concursul s-a desfasurat pe sapte specializari, in cadrul a doua sectiuni: distributie (cu specializarile: exploatare statii transformare; PRAM (protectii, relee, automatizari); exploatare retele de distributie de medie si joasa tensiune; masurare energie electrica si mentenanta (cu specializarile: montare si reparare echipamente primare in statiile de transformare; defectoscopie linii electrice subterane de medie si joasa tensiune; montare si reparatii instalatii de medie si joasa tensiune).

Fruntasi pe echipe, dar si individual

Angajatii E.ON Moldova Distributie s-au remarcat prin castigarea locurilor intai pe echipe la doua specializari din cadrul sectiunii de mentenanta. De asemenea, E.ON Moldova Distributie a ocupat primul loc in clasamentul individual la specializarile „defectoscopie linii electrice subterane”, „exploatare statii de transformare” si „PRAM” (protectii si automatizari), scrie Monitorul de Suceava.

„Obtinerea unor rezultate deosebite la Trofeul Electricianului confirma inca o data profesionalismul nostru si este o consecinta directa a preocuparii pentru performanta. Multumesc colegilor nostri pentru efortul depus si pentru profesionalismul de care au dat dovada la aceasta prestigioasa competitie, dar si in activitatea cotidiana”, a declarat Sorin Sebastian Potanc, Directorul General al E.ON Moldova Distributie.

Concurs cu traditie

Trofeul Electricianului este un concurs profesional pentru electricienii din companiile de distributie a energiei electrice si de mentenanta a retelelor de distributie care promoveaza competitia si perfectionarea permanenta in domeniu. Prima editie a Trofeului Energeticianului a avut loc in anul 1979, iar de atunci aceasta competitie profesionala se desfasoara fara intrerupere, ajungand in prezent la editia cu numarul 32.

Sursa: Monitorul de Suceava

Comenteaza aici

 
01/08/2011 - Acest articol a fost citit de 2736 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 35 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie...
Deficiente majore descoperite in timpul unui...
Hidroelectrica SA are in vedere reabilitarea a...
Crestere de 24% a afacerilor din trimestrul...
Crestere cu 60% a cifrei de afaceri in primul...
Stirile urmatoare
Icpe a implinit 61 de ani de existenta
Producatorul de energie termica, Uzina...
Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca...
CEE Energy Forum 2011
Emerson da in judecata Primaria Cluj pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric