CEE Energy Forum 2011


ghidelectric.ro
Vineri, 19 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

CEE Energy Forum 2011


Medien Holding Conferences organizeaza forumul

CEE_Energy_Forum_2011

Domeniul energetic genereaza discutii ce pot fi cu usurinta conectate cu sfera securitatii nationale, cu cea a politicii sau cu cea a economiei. Instabilitatea unora dintre resursele energetice de baza, analizata in context international, creaza o dinamica a surselor de energie ce va fi supusa discutiei in cadrul "CEE Energy Forum". Pozitia Romaniei pe harta energetica mondiala, precum si necesitatea dezvoltarii sistemului energetic national reprezinta punctele de plecare ale dezbaterii din cadrul evenimentului. Discutia pune accent pe consecintele politico- economice pe care strategia de dezvoltare energetica o are la nivel national si international, scrie Romania Libera.
  
Evenimentul este structurat in doua sesiuni ce abordeaza teme importante ce tin de sfera energiei: "Piata romaneasca de energie in context regional" , respectiv "Viitorul energetic al Romaniei si finantarea proiectelor energetice". Astfel, se urmareste o analiza a strategiei energetice a Romaniei  atat prin prisma implicatiilor nationale, cat si prin cea a celor internationale. Printre subiectele supuse dezbaterii se numara: dinamica pietei romanesti de petrol si gaze, dezvoltarea infrastructurii de transport, distributie si depozitare, piata energiei electrice, reteaua electrica transfontaliera, politicile europene pentru cresterea eficientei energetice, aspecte privind sistemele de termoficare, perspectivele dezvoltarii energiei nucleare in Romania, cresterea productiei de energie eoliana, aspecte privind finantarea proiectelor energetice si rolul bursei si tendintele actuale, pretul de referinta si mediul transparent de tranzactionare. 
 
Printre cei ce se vor implica in dezbaterea temelor mai sus mentionate se numara reprezentanti de marca din: Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Comisia Europeana, asociatii si foruri internationale de energie, companii din sectoarele energetice (petrol si gaze, energie electrica, nucleara, regenerabila si termica), precum si furnizori de solutii, echipamente si servicii, experti, investitori, banci, companii de consultanta si case de avocatura, scrie Romania Libera.
  
Evenimentul este adresat atat reprezentantilor directi din domeniul energetic, cat si celor din domeniile conexe: companiilor din sectoarele energetice (petrol si gaze, energie electrica, nucleara, regenerabila si termica), asociatiilor si forurilor internationale de energie, furnizorilor de solutii, echipamente si servicii, bancilor, companiilor de consultanta, caselor de avocatura, firmelor de constructii, companiilor de asigurari, furnizorilor de solutii IT, companiilor mari consumatoare de energie. 
 
 „CEE Energy Forum 2011"  este sustinut de White & Case. La nivel de parteneri media,  forumul se bucura de sustinerea: TVR Info, RFI, Romania libera, Academia Catavencu, Ziare.com, Business Edu, AIDA, Focus Energetic, Ziarul de Business.

Sursa: Romania Libera

 
23/08/2011 - Acest articol a fost citit de 2739 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca...
Producatorul de energie termica, Uzina...
Icpe a implinit 61 de ani de existenta
Electricienii din Moldova s-au dovedit a fi cei...
Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie...
Stirile urmatoare
Emerson da in judecata Primaria Cluj pentru...
Seminar de masurari si procesare de semnal
Targul Tehnic International Bucuresti – TIB
Forumul International de Energie
Electrica SA Bucuresti va disparea de pe piata...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric