Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse


Pentru rezolvarea problemelor de gestiune a stocului de marfa, urmarirea rotatiei stocurilor, localizarea produselor in cadrul depozitului, urmarirea livrarilor si trasabilitate, Coelco a implementat solutia informatica de management al depozitelor.

coelco

In baza parteneriatelor sale cu cei mai buni furnizori din domeniu si cu aportul solutiilor proprii, Novensys anunta implementarea la Coelco, distribuitor de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice, a unei solutii software complete care include atat solutia de logistica Novensys for Warehouse, cat si echipamente hardware specializate.

Pentru rezolvarea problemelor de gestiune a stocului de marfa, urmarirea rotatiei stocurilor, localizarea produselor in cadrul depozitului, urmarirea livrarilor si trasabilitate, Coelco a implementat solutia informatica completa de management al depozitelor. Ca specific al implementarii, solutia gestioneaza si stocul din zona de productie, aplicatia acoperind si activitatea de productie a companiei prin urmarirea materialelor consumate conform retetei, precum si transferul marfii catre celelalte gestiuni din cadrul depozitului.

Cand vine vorba de avantajele pe care ni le-a oferit Novensys prin implementarea solutiei Novensys for Warehouse e greu sa te opresti numai la unul singur. Pentru noi, a contat foarte mult posibilitatea de a identifica rapid marfa in depozit, de a sti exact locul in care se afla si de a nu ne mai baza numai pe gradul de cunostinte ale operatorului, a declarat Narcis Stremtan, director IT Coelco, completand: Insa nu putem lasa deoparte nici expertiza consultantilor Novensys si eforturile depuse de acestia pentru a veni cu idei practice si personalizate nevoilor noastre, un exemplu bun este modul de asezare al marfii in depozit. De asemenea, echipa Novensys a reusit sa atinga toate punctele principale propuse in cadrul acestui proiect si sa se incadreze in termenii si conditiile stabilite.

Proiectul de implementare a fost sustinut de finantarea prin fonduri europene, solutia propusa de Novensys fiind selectata in urma unei licitatii publice, criteriul de selectie fiind mixul tehnico-financiar. Solutia Novensys a raspuns cel mai bine cerintelor logistice din activitatea Coelco, precum si cea mai avantajoasa oferta atat din perspectiva tehnica, cat si din perspectiva financiara.

Implementarea realizata la Coelco de specialistii Novensys ne confirma pozitia de lider de piata in zona implementarilor IT pentru managementul stocurilor in depozite. Aceasta implementare nu a fost una deloc usoara, insa echipa noastra a reusit prin implicare sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor nostri, a declarat Bogdan Nicolae, VP Products & Services Novensys.

Consultantii Novensys au respectat cerintele Coelco, au venit cu idei noi si au imbunatatit fluxul logistic prin suport in rearanjarea marfii in depozit si in transmiterea datelor de la ofertare catre reteaua de distributie. Proiectul de implementare a avut ca etapa finala instruirea reprezentantilor Coelco in utilizarea solutiei Novensys for Warehouse. Trainingul s-a adresat atat utilizatorilor din depozit, sectiei de productie, cat si managementului si administratorilor tehnici ai solutiei, desfasurandu-se in cadrul mai multor etape ce au inclus atat o instruire practica, cat si o evaluare ulterioara asupra cunostintelor acumulate.

Despre Coelco

Grupul Coelco se ocupa cu distributia de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice, inregistrand in 2010 o cifra de afaceri de circa 10 milioane de euro. Inca de la infiintare, Coelco a constientizat importanta construirii unei relatii stabile cu clientii, de aceea s-a axat pe reducerea timpului de raspuns prin crearea unei oferte complete de aparate de tensiune joasa si medie, livrarea din stoc pentru un numar cat mai mare de produse si dialog continuu cu clientii. Cu sapte puncte de lucru in tara si un sediu central in judetul Ilfov, grupul Coelco trebuie sa gestioneze eficient un depozit in Bucuresti de 2.300 de metri patrati cu 12.000 de locatii de stocare a marfii si un stoc de marfa cu o valoare de peste 1.600.000 Euro.

Despre Novensys

Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

Sursa: Comunicatemedia

Comenteaza aici

 
11/07/2011 - Acest articol a fost citit de 2040 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 35 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Solutie inovativa de producere a apei potabile
Compania Unitronics anunta o oferta unica in...
Electromagnetica a inregistrat o crestere cu...
Icpe a gazduit Intalnirea Patronatului Roman...
20 de liceeni antreprenori fata in fata cu...
Stirile urmatoare
Crestere cu 60% a cifrei de afaceri in primul...
Crestere de 24% a afacerilor din trimestrul...
Hidroelectrica SA are in vedere reabilitarea a...
Deficiente majore descoperite in timpul unui...
Reprezentanti ai Romaniei la un targ de energie...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric