20 de liceeni antreprenori fata in fata cu echipa manageriala General Electric


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

20 de liceeni antreprenori fata in fata cu echipa manageriala General Electric


20 de liceeni din programul JA de antreprenoriat Compania, au participat la o intalnire cu 6 directori din General Electric (GE ).

General_electric

20 de liceeni din programul JA de antreprenoriat Compania, au participat la o intalnire cu 6 directori din General Electric (GE) pentru a discuta despre functionarea departamentelor dintr-o companie si pentru a primi consultanta pentru ideile de afaceri dezvoltate de catre elevi in echipe, in timpul anului scolar.

In cadrul intalnirii gazduite de General Electric, elevilor li s-au prezentat departamentele din companie, iar cele cateva mini-companii JA care si-au prezentat ideile de afaceri dezvoltate in timpul anului scolar in cadrul programului Compania au primit feedback de la directori din GE prezenti la intalnire. Fiecare mini-companie a primit consultanta de la managerii GE si sfaturi pentru obtinerea de finantare. In urma intalnirii, mini-companiile vor beneficia de consultanta online de la un consultant voluntar GE.

Astazi am luat parte la o intalnire cu una din primele 10 companii din lume ca importanta, GE. A fost o intalnire interactiva din care am aflat de multe moduri de a privi lumea din jurul nostru atunci cand dorim sa dezvoltam o afacere Moldoveanu Stefan Aurel, elev la Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice Ioan N. Socolescu din Bucuresti.

Este al doilea an in care voluntarii GE se implica in acest proiect, alaturi de Junior Achievement, continuand parteneriatul pe care il avem la nivel local de 10 ani. Ne-am luat un angajament pe termen lung de a raspunde provocarilor educationale impreuna, dezvoltand programe specializate pentru elevi, care sa le ofere acestora o sansa in plus: de a cunoaste lumea antreprenoriala, de a intelege procesele economice si in primul rand, de a dobandi competentele de valorizare personala si educatia pentru cariera, a declarat domnul Cristian Colteanu, Presedinte & CEO al GE pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

General Electric este partener al Junior Achievement Romania de 10 ani si de 25 de ani al Junior Achievement Worldwide.

Echipa General Electric participanta la sesiune:
Cristian Colteanu, President & CEO for Romania, Bulgaria and Moldova
Carmen Neagu, GE Energy Executive Regional Sales Manager
Adriana Mircea, Marketing Manager
Nicoleta Ivanov, Quality & Regulatory Affairs Manager
Luminita Dinca, HR Operational Manager
Iustin Birnescu, Financial Controller

Programul Compania ii ajuta pe tineri sa afle concret ce inseamna sa fii antreprenor prin activitati care presupun introducerea pe piata a unui produs sau serviciu viabil, infiintarea, functionarea si mentinerea pe piata a unei afaceri. Prin parcurgerea tuturor etapelor necesare functionarii unei companii reale, de la studiu de fezabilitate, atragerea de capital, organizarea companiei, pana la planul de afaceri si efectuarea inregistrarilor contabile, elevii isi dezvolta abilitati de leadership, de comunicare in echipa, capacitatea de a lucra in conditii economice reale.

Despre General Electric

GE este prezenta in Romania din 1984. Incepand din acel moment, pe piata din Romania au intrat numeroase divizii ale GE, numarul angajatilor acestora depasind cifra de 250 si aflandu-se in continua crestere. In acest moment, prezenta locala a GE este formata dintr-o serie de entitati cu personalitate juridica, printre care se afla Unison Engine Components Bucharest SA, fosta Turbomecanica Combustor Products, singura unitate a GE care produce piese de aeronave in Europa de Sud-Est si GE Medical Systems Romania SRL, care ii ajuta pe specialistii din domeniul medical sa ofere pacientilor lor posibilitatea de folosire a aparatelor de diagnosticare timpurie, informare si tratament in timp util.

De asemenea, GE este practic singura companie care ofera la nivel local o gama extrem de variata de tehnologie de inalta calitate in domeniul energiei, transporturilor, al apei si al securitatii.

Sursa: Comunicatemadia.ro

 
02/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2109 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Grupul Energobit se extinde
Specialistii in automatizari si instrumentatie...
RoEnergy 2011: Targul International de Energii...
ABB prezinta relee si sisteme de...
ICPE-CA a fost premiat la Salonul International...
Stirile urmatoare
Icpe a gazduit Intalnirea Patronatului Roman...
Electromagnetica a inregistrat o crestere cu...
Compania Unitronics anunta o oferta unica in...
Solutie inovativa de producere a apei potabile
Coelco a implementat solutia pentru depozite...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric