RoEnergy 2011: Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

RoEnergy 2011: Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii


RoEnergy South-East Bucuresti 2011, Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii va avea loc anul acesta in perioada 7-9 iulie 2011, la Palatul National al Copiilor Bucuresti.

roenergy

RoEnergy South-East Bucuresti 2011, Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, se anunta a fi un bun prilej pentru firmele autohtone interesate sa intre in contact cu companii occidentale. Astfel, pana in prezent au confirmat participarea la targ, ca expozanti, companii din Italia, Spania, Olanda si Ungaria, informeaza Green Report.

Printre companiile straine care vor fi prezente la Bucuresti se numara: Vandenbroek Thermal Processing B.V., cu o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea si furnizarea la cheie a instalatiilor industriale de uscare, in domeniul biomasei; Yokagawa Electric, lider mondial, cu o experienta de 96 de ani, in echipamente electrice si automatizari; Sogesca, reputata companie cu expertiza pe cogenerare si biomasa; Solsec distribuitor unic CPFilms pentru Romania (producatorul foliilor Llumar); Friem S.P.A., renumit producator si furnizor de invertoare si convertoare electrice pentru parcuri de panouri fotovoltaice, avand in spate o expertiza acumulata intr-o activitate de peste 60 de ani.

De asemenea, in cadrul evenimentului RoEnergy Bucuresti 2011 vor avea loc mai multe conferinte, timp de trei zile, organizate in colaborare cu Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARMHE/ROSHA), Asociatia Patronala Surse Noi de Energie (SUNE) , Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE), Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri (AAEC), IPA CIFATT ( Institut de cercetare, proiectare si productie de echipamente si instalatii de automatizare ) CLUJ, ocazie cu care vor fi sustinute cateva lucrari in premiera nationala. Acestea vor fi mediatizate in apropierea evenimentului, scrie Green Report.

Iata o parte dintre lucrarile care vor fi sustinute:
- Activitatea auditorului energetic pentru cladiri (Daniela Rotariu, secretar, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, 7.07.2011)
- Parcul Tehnologic pentru Energii Alternative Timisoara (Sergiu Balasa, director ADETIM, 7.07.2011)
- RENREN – Retea regionala de promovare a energiilor din surse regenerabile (Bogdan Mihaescu, Project Manager ADETIM, 7.07.2011)
- Biomasa din agricultura – importanta sursa regenerabila nefolosita (Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, 7.07.2011)
- Softul de evaluare “Kogaion v1.05” (Dan Octavian Capatina, IPA CIFATT, 9.07.2011)
- Rentabilitatea comparativa a investitiilor in fotovoltaic si eolian (Dan Octavian Capatina, IPA CIFATT, 9.07.2011)
- Legislatie si reglementari in domeniul energiilor regenerabile (Dan Octavian Capatina, IPA CIFATT, 9.07.2011)

Intreaga manifestare - expozitie si conferinte - acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile si ale eficientei energetice in constructii incepand de la fotovoltaic si eolian pana la solutii inteligente de constructii, atat pe partea de tehnologii si produse cat si pe cea a finantarilor si consultantei.

RoEnergy South-East Bucuresti 2011, Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, se va desfasura in zilele de 7,8 si 9 iulie 2011, la Palatul National al Copiilor Bucuresti.

Sursa: Green Report

 
05/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2419 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 38 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
ABB prezinta relee si sisteme de...
ICPE-CA a fost premiat la Salonul International...
Romania participa la Hannover Messe cu 15...
Targul de Automatizari & Instrumentatie si...
GE cumpara o companie franceza de echipamente...
Stirile urmatoare
Specialistii in automatizari si instrumentatie...
Grupul Energobit se extinde
20 de liceeni antreprenori fata in fata cu...
Icpe a gazduit Intalnirea Patronatului Roman...
Electromagnetica a inregistrat o crestere cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric